Afsløring: Her er Beyonces efterfølger

søndag d. 28. juni 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Efter at have været on-off igennem en længere periode, meldte Taylor Swift og Calvin Harris tidligere på måneden ud, at de nu officielt danner par.

Efter at have været on-off igennem en længere periode, meldte Taylor Swift og Calvin Harris tidligere på måneden ud, at de nu officielt danner par. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Beyonce og Jay Z er ikke længere verdens bedst tjenende kendispar. Nu har to unge turtelduer overtaget titlen.

Unge, smukke, nyforelskede og stinkende rige. Sådan kunne man med rette beskrive Taylor Swift og Calvin Harris.

Sprængfarlig Beyoncé viser babybulen frem

Faktisk har de to sangere så stor succes, at de lige nu kan kalde sig det kendispar, der tjener mest i verden.

Det fremgår af den liste over de bedst tjenende berømtheder, som magasinet Forbes netop har offentliggjort.

Tilsammen har Swift og Harris hen over det sidste år haft en indkomst på 146 millioner dollar, hvilket svarer til over 972 millioner kroner.

Således slår de den tidligere nummer ét, sangerinden Beyonce og kæresten Jay Z, af pinden. Tilsammen tjente de i samme periode 110,5 millioner dollar, svarende til knap 736 millioner kroner.

Taylor Swifts høje indkomst er uden tvivl hjulpet godt på vej af hendes seneste albumsucces “1989”, som udkom i oktober sidste år.

Med et salg på næsten 1,3 millioner album den første uge, er “1989” den bedst sælgende plade siden 2002. Derudover har Swift kontrakter med både Coca-Cola, Keds og Sony.

Calvin Harris, som udgav sit fjerde studiealbum “Motion” i oktober, tjener desuden gode penge på sit arbejde for Giorgio Armani og Sol Republic headphones.

På listen over de berømte par med den bedste fælles indtægt finder man desuden Blake Shelton and Miranda Lambert.

Gravid verdensstjerne trækker sig fra koncert

De to sangere ligger på en tredjeplads med en fælles indkomst på 57 millioner dollar, det vil sige knap 380 millioner kroner.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu