Aniston nervøs for orgasme-scene

mandag d. 12. maj 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I filmen ”Bruce Almighty” skal Jennifer Aniston i en brusebads-scene simulere en orgasme. Stjernen fra ”Friends” var så nervøs for scenen, at hun var ved at kaste op af skræk.

Da Jennifer Aniston sad i sminkestolen og blev gjort klar til scenen, havde hun kvalme og troede hun havde feber. Hun fortæller: ”Jeg var død-bange for at lave en scene, hvor jeg opnår seksuel tilfredsstillelse. Det blev næsten for meget at stå der og simulere en orgasme for kamerafolkene”.

Margrethe inviterer almindelige danskere: Men det er efter ”først til mølle”-princippet

Til sidst overvandt skuespilleren sig selv og fik gjort scenen færdig. Men morsomt var det ikke: ”Jeg måtte tvinge mig selv til at tage mig sammen”, indrømmer Aniston.

Del din kommentar

Forsiden lige nu