Depp vil spille for sine børn

mandag d. 25. oktober 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Da Johnny Depp sagde ja til at spille med i sine to sidste film, tænke han på sine børn. Han ville nemlig være sikker på, at de kunne se dem.

Allan fik revet ansigtet op i cykelulykke: -Jeg har følelsen af, at folk altid kigger på mig

“Finding Newerland”, var rigtig god, fordi den er mere tilgængelig for mine børn end for eksempel “Fear and Loathing in Las Vegas”. Jeg ønsker, at mine børn skal deres forældres film”, siger han. Børnenes havde han også i tankerne, da han sagde ja til aktionfilmen: “Pirates of the Caribbean”

Afslappet kronprinspar i gummistøvler grillede pølser

Skuespilleren vil gerne have, at hans børn ser de film han medvirker i. Derfor har han også sagt ja til rollen som Willy Wonka i “Charlie og Chokoladefabrikken”. Johnny har to børn, Lily-Rose og Jack med kæresten Vanessa Paradis.

Del din kommentar

Forsiden lige nu