Eksmanden om Britney: Det var vanvittigt

lørdag d. 6. juni 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Kevin Federline og Britney Spears var gift i to år og fik to børn sammen inden deres spydige skilsmisse.

Kevin Federline og Britney Spears var gift i to år og fik to børn sammen inden deres spydige skilsmisse. Foto: DANNY MOLOSHOK/AP

For danseren Kevin Federline opvejer de gode minder heldigvis alle de dårlige efter det turbulente ægteskab med popprinsessen.

Danseren Kevin Federline skulle egentligt bare vride sig som baggrundsdanser til Britney Spears” musik under sangerindens koncerter, men backstage endte den nu 37-årige kendis med at synge sig ind i popprinsessens hjerte.

Britney Spears forsinker valg

Parret blev stormende forelskede og havde et offentligt og meget turbulent ægteskab, der blev dokumenteret i reality-showet “Britney & Kevin: Chaotic”.

– Det tidspunkt af mit liv var helt fantastisk. Det var sjovt, vanvittigt og kaotisk med rampelyset, underholdningsbranchen og livsstilen, der fulgte med, siger Federline til US Weekly og afslører, at han faldt Spears’ personlighed bag blitz-lysene:

– Hvad der virkelig fangede min opmærksomhed, var hendes sydstats-charme og hendes livsværdier. Jeg fik masser opmærksomhed fra hende og så den kærlige kvinde bag alt det andet, fortæller Federline, der fik sønnerne Jayden James og Sean Preston med nu 33-årige “Toxic”-sangerinde, som han fandt sammen med i 2004.

Selv om parret blev skilt to år efter under heftig mediebevågenhed og spydige beskyldninger, er de i dag fælles om deres drenge på otte og ni år, og derfor vil Spears altid have en særlig plads hos Federline, der i dag er gift igen og i alt har seks børn.

– Der var masser af op- og nedture – vi var ikke perfekte. Der var ting, hun gjorde mod mig og ting, jeg gjorde mod hende. Jeg tror, det var fordi, vi var så unge, siger Federline og uddyber:

Her er de mest berejste musikere

– Når man er 25 år gammel, hvordan skal man så håndtere alt det? Der er ingen, der kan forberede dig på det. Men jeg har så mange gode minder, der opvejer de dårlige. Britney lærte mig om at have et godt forhold, lyder det fra Federline om ekskonen, der i dag danner par med produceren Charlie Ebersol.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu