Elvis McPresley

tirsdag d. 23. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

En lille by i Skotland mener, at Elvis Presley stammer fra deres by, så måske skulle man i virkeligheden kalde ham Elvis McPresley? Man mener, at Elvis’ tip-tip-tip-tip-tip-tip oldefar blev gift i den lille by Lonmay med 300 indbyggere, for omkring 300 år siden. Allan Morrison påstår, at Elvis’ forfædre emigrerede til USA for cirka 250 år siden.

Forelsket stjerne: -Langdistanceforhold er ikke for sjov

Forfatteren siger, at den første dokumentation man har om Presley familien i USA, finder man helt tilbage i 1745, hvor Andrew Presley kom til North Carolina i USA. Han kom fra den lille by Lonmay i Skotland. Dokumenter i byen viser at Andrew Presley giftede sig med Elspeth Leg i byen d. 27 august 1713. Deres søn, som også hed Andrew, blev smed og sejlede fra sit hjem i Skotland til Amerika.

Det er ikke første gang at Elvis, der døde i sit hjem i Graceland i 1977, har fået skotske rødder. Paisley har tidligere påstået at Elvis kom derfra. og det samme har den lille by Alves. Presli Hills i West Wales mente også, at han kom derfra, og det samme mente man i Irland, hvor St Elvis var Bishop of Munster. Så hvem der har ret, er et meget godt spørgsmål.

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier