Feriedag til ære for royale rollinger

tirsdag d. 25. november 2014 kl: 9. 15 Af: Ritzau Fokus
 

Den højgravide fyrstinde forventes at føde sine og fyrst Alberts tvillinger til december.

Den højgravide fyrstinde forventes at føde sine og fyrst Alberts tvillinger til december. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Når Monacos fyrstepar til december bliver forældre til et sæt tvillinger, bliver hele landet inviteret med til at fejre fødslen af de små.

Vild med dans-Mies hårde barndom: Nu står hun frem!

Når Monacos fyrstinde Charlene nedkommer med sine og fyrst Alberts tvillinger, bliver det en sand folkefest for det lille fyrstedømme i Sydeuropa.

I en officiel erklæring på fyrstedømmets hjemmeside inviterer de vordende forældre monegaskerne til at fejre fødslen af de to små børn, som forventes at komme til verden til december.

– For at fejre den glædelige ankomst af disse to børn vil der blive affyret 42 kanonsalutter, 21 for hvert barn, fra Fort Antoine, lyder det blandt andet i erklæringen.

Derudover vil kirkeklokkerne ringe i 15 minutter og blive efterfulgt af en hornsalut.

– Befolkningen i Monaco opfordres til at sætte flag op på samme måde som under Nationaldagen – fra den dag tvillingerne bliver født, til at de bliver officielt præsenteret, skriver parret videre om fødslen, som vil blive offentliggjort af fyrst Albert foran slottet.

– Denne dag vil blive erklæret som offentlig feriedag for alle personer, der arbejder i Monaco, under fejringen af denne glædelige tid, skriver parret, der ønsker, at eventuelle gave til børnene i stedet bliver doneret til velgørenhed.

Den 36-årige sydafrikanskfødte fyrstinde bliver mor for første gang, mens hendes 56-årige mand, fyrst Albert, har vedkendt sig faderskabet til to børn.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu