Gift for altid

mandag d. 13. oktober 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den smukke skuespillerinde Catherine Zeta-Jones udtaler, at hun aldrig nogensinde vil skilles fra sin mand Michael Douglas. Hun siger, at det ligger i hendes gener, at være gift med den samme hele livet. “Jeg finder skilsmisser frastødende. Jeg vil aldrig skilles, aldrig!” udtaler Catherine.

Ny sæson klar af Toppen af Poppen

Ifølge sig selv er grunden til at Catherine er i stand til, at leve op til sit ord er, at hun er født i en lille katolsk fiskerlandsby i Wales. På disse kanter har man en helt anden holdning til for eksempel ægteskaber, i forhold til folk der er opvokset i Hollywood. “Folk holder mere sammen, der hvor jeg kommer fra,” siger Catherine.

“Det ligger i mine gener. Prøv bare at se på andre par, der kommer fra mine områder. Tom Jones har været gift med Linda i 47 år, og Richard Burton kom sig aldrig rigtigt over Elizabeth Taylor.” Det er tydeligt at Catherine ligger meget i ordet ægteskab, og mon ikke hun nok skal få et livslangt forhold til Michael Douglas sammen med børnene Dylan på 2 år og Carys på seks måneder.

Del din kommentar

Forsiden lige nu