Indblik i Alicia Keys liv

tirsdag d. 2. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Alicia Keys er kun 22 år gammel, men hun er allerede nået langt i sin karriere og er i dag en ukronet dronning af soul og r&b. Hendes første album “Songs in a Minor” solgte over 10 millioner eksemplarer og indbragte hende 5 Grammy-priser, da den udkom i 2001. Hendes andet album er netop udkommet og ser ud til at blive en ligeså stor succes.

Sødt klip: Linses hund har lært nyt trick

Den nye plade hedder “The Diary of Alicia Keys” og alle sangene på den handler om episoder fra hendes eget liv: “De sidste to år har jeg skrevet dagbog hver eneste dag om alt hvad jeg har oplevet og alt hvad der sker i mit liv. Der er jeg helt ærlig og det er jeg også i sangene på denne plade. Jeg skriver sangene, som om jeg er helt alene og kun taler til mig selv”, fortæller Alicia.

Dansk stjerne-dj vender hjem til Distortion

På det nye album kan man også høre Alicia i selskab med rapperne Nas og Rakim, som hun siger, var fantastiske at arbejde sammen med: “Det var helt utroligt. De viste alt om hinanden, men de var aldrig i studiet samtidig. Jeg beundrer dem meget for det de laver og de har en vigtig rolle i forhold til denne udgivelse”, siger den smukke soul-sangerinde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu