Prins overrasker veteran med særligt julekort

torsdag d. 29. december 2016 kl: 11. 18 Af: Ritzau Fokus
Britain's Prince Harry arrives to attend the Christmas Day church service in Sandringham, Prins Harry
Prins Harry sendte et helt særligt og personlig julekort til en amerikansk veteran. Foto: PHIL NOBLE/Scanpix (Arkivfoto)

Prins Harry sendte et helt særligt og personlig julekort til en amerikansk veteran.

Da årets julepost dumpede ind af brevsprækken hos den amerikanske veteran Anthony Radetic fik han sig noget af en overraskelse.

Blandt posten lå et julekort fra den britiske prins Harry.

Skuespiller taler over sig: -Ja, prinserne er med

Ikke kun et ønske om god jul

Og den royales ønske om en god jul var ikke det eneste, der fik veteranen til at trække på smilebåndene. Det skriver The Mirror.

Inde i kortet var der ikke blot et billede af en smilede prins Harry.

På billedet, som er blevet brugt i det royale julekort, står den britiske prins også sammen med Anthony Radetics to børn.

– Hvilken stor ære at modtage et julekort fra prins Harry og at have mine børn på et royalt julekort med prinsen selv, skriver Anthony Radetics på sin Facebook-profil.

I kortet ønskede prinsen familien en glædelig jul og takkede samtidig for, deres bidrag til julekortet.

Ifølge avisen er billedet taget under Invictus Games i Orlando, der er et multisportsstævne for syge, sårede og skadede veteraner og soldater.

Ude for en ulykke i 2004

Faren, Anthony Radetics, var ude for en ulykke i 2004 i forbindelse med sit arbejde i den amerikanske hær. Siden har han selv deltaget i Invictus Games, hvor han har mødt prinsen.

Prins Harrys grundlagde sportsstævnet i 2014, og i år overværede han begivenheden i Orlando, hvor han altså mødte Radetics-familien.

Prins Harry har ikke selv udtalt sig om julekortet, men den amerikanske modtager har fortalt til The Mirror, at han er meget beæret og taknemlig for prinsens gestus.

Se prins Harrys særlige julekort her:/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu