Ralph Fiennes i sex-skandale

mandag d. 12. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den pæne Ralph Fiennes plejer ikke at være den, der skaber store overskrifter, men nu er den ellers så pæne skuespiller involveret i noget, der kan udvikle sig til lidt af en skandale og koste en stewardesse jobbet.

Den tre gange Oscarnominerede skuespiller befandt sig på et fly fra Australien til Indien i sidste måned, og da blev han pludselig kåd overfor en af stewardesserne, som talte med ham, mens hun havde pause.

Sødt klip: Linses hund har lært nyt trick

38-årige Lisa Robertson fortæller: “Under en samtale med Mr. Fiennes, mens jeg havde pause, sagde jeg, at jeg var nødt til at gå på toilettet. Jeg gik ind på det nærmeste toilet, og han fulgte efter mig. Jeg forklarede ham, at det var upassende og bad ham gå. Så blev Mr. Fiennes nærgående, men efter en kort stykke tid fik jeg ham overtalt til at forlade toilettet, hvilket han så gjorde. Straks efter forlod jeg selv toilettet.”

Dansk stjerne-dj vender hjem til Distortion

Lisa Robertson risikerer nu at blive fyret fra sit job p.g.a. episoden med skuespilleren, fordi hendes kolleger så hende komme ud fra samme toilet som Fiennes.

Del din kommentar

Forsiden lige nu