Robbie på kone-jagt

søndag d. 12. december 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Robbie Williams besøgte det norske tv-program “Senkveld”, under sit ophold i Oslo. Her fremførte han numrene “Misunderstood” og “Angel” og gav desuden kys og kram til flere af de kvindelige tilskuere.

Dirty Dancing-jakke solgt for svimlende beløb

Efter showet var det hans plan at tage i byen og se om han kunne score en sød norsk jente. “Jeg gik tidligt i seng i går, fordi jeg skal feste i aften. Jeg skal finde mig en kone i aften. Jeg vil ikke være alene juleaften, udtalte han.

Ny sci-fi serie kommer til Danmark

Under hele programmet flirtede han heftigt med de norske piger: “Dit fingerkys ramte min kind. Nu putter jeg det i lommen og gemmer det til i morgen”, fyrede han af til en af fansene. Det vides ikke om han ved hjælp af sine scorebemærkninger fik fat på en juledate den aften.

Del din kommentar

Forsiden lige nu