Sådan kommer danske kendisser i julestemning

tirsdag d. 2. december 2014 kl: 12. 36 Af: Ritzau Fokus
 
Andreas Bo og Mascha Vang, som blandt andet er kendt for sin deltagelse i realityprogrammet Paradise Hotel, offentliggjorde deres forhold i marts i år.

Andreas Bo og Mascha Vang, som blandt andet er kendt for sin deltagelse i realityprogrammet Paradise Hotel, offentliggjorde deres forhold i marts i år. Foto: JØRGENSEN JAKOB/JAKOB J¿RGENSEN

Hemmelige nissegaver og duften af frisk gran, er bare nogle af de ting, de kendte og deres kærester hygger sig med i den søde juletid.

Dekorativt julepynt og små indpakkede overraskelser i nissesokken. Det skorter ikke på julekreativitet blandt de danske kendispar, når der skal fyres op for romantikken i december måned.

Første søndag i advent kunne komiker Andreas Bo således stolt vise sit julepyntede hjem frem på det sociale billeddelings-medie Instagram.

– Jeg har aldrig boet i et hjem, der har været så julehyggeligt og pyntet, som efter Mascha har taget over. Jeg elsker det, skriver komikeren med henvisning til sin kæreste, realitystjernen Mascha Vang.

Simon Juls alvorlige tango: -Tænkte på sin afdøde ven

Kalendergaver er også et hit, når kendte danskere skal hygge om hinanden op til jul. På den professionelle danser Claudia Rex’ Instagram-profil, viser hun, hvordan “Hr. Rex” har pyntet op med guldpapirs-indpakkede gaveoverraskelser.

– Jeg har verdens sødeste kæreste! Glædelig 1. december, skriver Claudia Rex til billedet af de indbydende kalendergaver.

Det er kun en lille måned siden, hun lod musiker-kæresten Kasper Svenstrup fra dj-duoen Svenstrup og Vendelboe flytte ind i sin 50 kvadratmeter store lejlighed. Her kan juleromancen forhåbentlig også være et lille plaster på såret for Vild med dans-finalisten. I den netop overståede sæson af dansekonkurrencen måtte hun og dansepartneren Johannes Nymark nemlig kigge langt efter vindertitlen, som i stedet gik til vejrpigen Sara Maria Franch-Mærkedahl og hendes professionelle dansepartner Silas Holst.

Sidstnævnte, som privat er gift med Johannes Nymark, ser dog ikke ud til at have fået mindre held i kærlighed af den grund.

Mandag lagde han et billede på Instagram af parrets lille pige, som de sammen med veninden Louise Mahnkopf blev forældre til i september.

– Mit julemirakel, skriver han til billedet af en lille Maggie My, efterfulgt af hashtags hvor han kalder sin lille datter for “mit livs kærlighed”.

Se Andreas Bos julepyntede hjem her: http://instagram.com/p/wDypsYLk2X/?modal=true’

Og billedet af Claudia Rex’ pakkekalender: http://instagram.com/p/wD42c4lmv5/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu