Viggo højt til hest

onsdag d. 3. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Viggo Mortensen ankom højt til hest til premieren på sin nye film Hidalgo. Det er ikke første gang vi har set ham til hest, eftersom han tilbragte meget af tiden i The Lord Of The Rings på hesteryg. Alligevel overraskede han alle, da han kom ridende på sin medskuespiller, der i filmen er hesten Hidalgo. Elijah Wood, Dominic Monaghan og John Rhys-Davies (Gimli) fra The Lord of The Rings var alle med til premieren. Elijah og Dominic havde købt legetøjsheste. og taget dem med til premieren til Viggos store fornøjelse.

YouTube-stjerne er favorit til MGP-triumf

Hildalgo handler om en amerikansk mand, der med sin hest deltager i det berømte væddeløb, der foregår i den arabiske ørken. Manden er en udslidt soldat, der efter indianerslaget ved Wounded Knee, er gået helt i hundene. Med sin hest Hildago og rejsen til et fremmed land, finder manden igen sine kræfter.

Shanne ked af det efter Pandoras: -Er du dum eller hvad?

“Dette er en god gammeldags måde at fortælle en historie,” udtaler Viggo. Han har også gode ord at sige om sin medskuespiller: “Han er ikke nogen Mr.Ed eller en computeranimeret figur. Han er en hest, men han har en vældig stærk personlighed, og det kommer frem i filmen,” siger Viggo. Kritikere udtaler, at Hidalgo føles som et gammeldags eventyr både på en positiv og negativ måde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu