007 James Bond alias Daniel Craig havde svært ved at beherske berømmelsen

torsdag d. 30. august 2012 kl: 13. 04 Af: Kendte.dk NY
 

Daniel Craig alias James Bond var bange for berømmelsen                                                  Foto:casinoroyale

 

Amerikaner skal for første gang instruere James Bond

Alle svigermødres drøm, Daniel Craig – havde svært ved at beherske den pludselige berømmelse.

Daniel Craig var efter hans egne ord ‘vanvittigt rystet’ over at være blevet berømt så hurtigt som det gik efter han var med i James Bond filmene. – “Jeg havde svært ved at tilpasse mig til at være et kendt ansigt på gaden” siger han.

B-films skuespiller
Daniel Craig som nu er aktuel med filmen ‘Skyfall’ og er gift med Rachel Weisz – indrømmer at efter han sagde ja til at spille Jamen Bond, der tog berømmelse nærmest overhånd eftersom han tidligere mest havde haft roller i indiske B-film film og mindre roller i Hollywood klassen. Det tog ham lidt tid at vænne sig til at være en ‘A films-stjerne’ fra Hollywood.

Det ændrede mit liv
Da først den trimmede Jamen Bond stjerne havde fået vænnet sig til at være Hollywood stjerne på lige fod med kollegaer som Jason Strathem, Sylvester Stallone og lign, der har berømmelsen ændret hans syn på verden, faktisk udtaler han at det ændrede hans liv totalt.

Tilbudt næsten en milliard danske kroner: Skal spille Bond igen

Berømmelsen og rigdommen der fulgte med var svært at acceptere siger Craig, det er en helt anden verden end den jeg kommer fra, og der er ikke mange man kan spørge til råds om hvordan man begår sig i de riges verden, det er noget man skal lære hen af vejen.

Har ikke glemt hvor han kommer fra
Dog har den 44 årige stjerne – efter hvad han selv mener, – beholdt begge ben på jorden, og aldrig glemt hvor han kommer fra, og ikke brugt skødesløst af de mange penge som pludseligt strømmede ind på kontoen. Han elsker at købe ting til sig selv, og gerne flotte biler eller smykker, men siger han prøver at begrænse sig, for han ved godt at en dag kan pengene måske være brugt og han vågner op hvor han startede – med ingenting.

Del din kommentar

Forsiden lige nu