120 millioner kroner var ikke nok for Katy Perry til at takke ja til jobbet i American Idol

mandag d. 27. august 2012 kl: 10. 00 Af: Kendte.dk NY
 


Katy Perry takkede nej til en løn på 120 millioner for 1 sæson af American Idol  Foto:Katyperrry.com

Hvis Katy Perry havde sagt ‘ja’ til ‘American Idol’, så ville hun have fået flere penge end Mariah.

Rapstjerne aflyser turné: Havde udsigt til tomme arenaer

En kilde fortæller til Us Weekly, at programmets producere var så ivrige efter at få popstjernen på 27 år til at slutte sig til panelet, at de tilbød hende 120. mio. kr. for en etårig kontrakt, men det var ikke nok for sangfuglen.

“Hun blev jaget vildt,” forklarede kilden. “De var som vilde dyr for at få fat i hende.”

Nej tak!
Det endte alt sammen med, at Katy Perry takkede nej, og producerne fortsætter deres søgen efter erstatninger til Jennifer Lopez, Steven Tyler og Randy Jackson (der vil forlade sit sæde i panelet, og i stedet fungere som mentor ved den kommende sæson.)

Andre mulige Idol dommere
Flere andre navne er blevet slynget rundt i luften, som mulige Idol tilføjelser, såsom Nicki Minaj, Pharrell Williams, Keith Urban og Nick Jonas, men ingen af disse er blevet bekræftet.

Mariah Carey får mindre end Katy ville gøre
Sent i juli skrev Mariah Carey officielt kontrakt om at blive dommer, hvor hun accepterede en løn på 107 mio. kr. – hvilket gør hende til den bedst betalte dommer i et musikkonkurrence program nogensinde.

Katy Perrys kontroversielle komiker-eksmand gifter sig igen

Careys forgænger i programmet, Jennifer Lopez, tjente ca. 71 mio. kr. pr. Idol sæson; Christina Aguilera forhandlede sig angiveligt frem til 59 mio. kr. for tredje sæson af ‘The Voice’, mens Britney Spears vil kunne hente omkring 95 mio. kr. hjem for sin medvirken på ‘X Factor’.

Kilde: US Weekly

Del din kommentar

Forsiden lige nu