19-årig dansker runder 16 mio hits på Youtube

torsdag d. 31. oktober 2013 kl: 9. 40 Af: Ritzau Fokus
 

Titlen som “Best Danish Act” betyder også, at Jimilian dyster videre om at vinde World Wide Act-prisen. Foto:

Den kun 19-årige Jimilian slår dansk pop-elite af pinden, når han i denne uge modtager MTV EMA-prisen for “Best Danish Act”.

Hun har vundet prisen hele tre gange. Men i år bliver det ikke Medina, der får lov til at indkassere prisen for “Best Danish Act”, når MTV for fjerde gang fejrer dansk musik.

Velkommen til, Medina: Nye naboer er rasende på sangstjernen

Det 19-årige Youtube-fænomen Jimilian slår nemlig pop-dronningen af pinden – ligesom også Panamah, Nik & Jay og Shaka Loveless må se sig slået af det unge stjerneskud.

Og glæden er stor hos den unge sanger, som har over 16 millioner views på Youtube.

– Jeg har været så spændt på, om jeg ville vinde over så store og fantastiske artister, skriver den unge sanger i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Der er så meget glæde i mig, jeg hopper rundt. Det bekræfter mig i, at alt det, min bror og jeg har gjort, er det rigtige, og at jeg har verdens bedste fans, siger han.

Det er første gang, Jimilian er nomineret til en pris. Han vil optræde til MTV EMA Pre-Party 2013 med sin nye single “Ild i min flamme”.

Showet løber af stablen den 31. oktober i Tap1 i København og har sangeren Christopher og tidligere MTV-VJ Christine Milton som værter.

Udover Medina har også Rasmus Seebach tidligere modtaget prisen som “Best Danish Act”.

De her kendte er blevet knaldet for deres kørsel

Du kan finde meget mere om Jimilian på youtube her

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu