2007 kan blive Scorseses år

tirsdag d. 13. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Syv gange har Martin Scorsese været nomineret til en Oscar i kategorien Bedste Instruktør, og selv om han har modtaget et hav af andre fornemme priser og instrueret mesterværker som Taxi Driver, Mean Streets og The Aviator, er det endnu ikke lykkedes ham at vinde lige netop en Oscar.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

Men 2007 bliver sikkert året, hvor mesterinstruktøren endelig løber med den eftertragtede pris. Det mener i hvert fald Clint Eastwood, der selv har vundet kategorien to gange, senest i 2005, hvor Million Dollar Baby var in konkurrence med netop Scorseses The Aviator.

“Han har nok en god chance, for der er masser af sympati for ham, men det har jeg selvfølgelig ingen kontrol over,” siger Eastwood, der i år er nomineret for den japansksprogede krigsfilm Letters from Iwo Jima.

Scorsese er nomineret for The Departed, og Eastwood ville ikke have noget imod at tabe til ham. “Men jeg har altid ondt af de andre, for der er jo også andre nominerede, som har arbejdet hårdt på deres projekter. Jeg synes ikke, man bør pege et par stykker ud.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu