24 timers Britney

onsdag d. 14. april 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears vil blive fulgt 24 timer i døgnet af et kamerahold. Optagelserne til reality serien begynder under Britneys tour i Europa, der starter d. 27 april i England. Britney planlægger at optage seks episoder fra den seks ugers lange tourné i Europa, og måske bliver der også filmet når hun kommer til Forum d. 9 maj. Serien kommer til at hedde On Tourage, og vil kun handle om Britney, hendes crew og hendes dansere.

Hvilken er din favorit: Her er kronprinsessens sommerkjoler 39-årig speedwaystjerne fundet død

Britney må lægge krop til meget, og der bliver skrevet mange kritiske ting om hende, men en gang imellem kan man finde noget, der virkelig rører en. Britney ringede til den 19 årige Tina Harrison, der led af leukæmi. Britney havde fundet ud af, at Tina, der var en stor fan af Britney, var ved at dø af sygdommen, og besluttede sig derfor at ringe til hende. Hun fortalte Tina, at hun skulle blive ved med at kæmpe, og ikke miste håbet.

Tina fik et stort ønske opfyldt, hun fik lov til at snakke med sit største idol Britney, inden hun døde kun 19 år gammel af den forfærdelige sygdom. Dette er et bevis på, at alt ikke kun drejer sig om sprut og forhastede ægteskaber for Britney, hun tænker også på andre end sig selv.

Del din kommentar

Forsiden lige nu