33 år sammen: Her er Hollywood-parrets hemmelighed

søndag d. 2. oktober 2016 kl: 16. 19 Af: Ritzau Fokus

Goldie Hawn og Kurt Russell har været kærester siden 1983, og deres status som ugift er limen i deres forhold.

Jennifer Garner og Ben Affleck, Brad Pitt og Angelina Jolie, Gwen Stefani og Gavin Rossdale.

Listen af celebre Hollywood-par, der har brudt med hinanden de seneste år, er alenlang. Men hvis de havde gjort som Kurt Russell og Goldie Hawn, kunne de måske have undgået den galopperende skilsmissestatistik, der hersker i Hollywood.

Filmlegende overrasker med comeback-rolle

I hvert fald mener Goldie Hawn, at grunden til, at hun og Kurt Russell stadig er sammen efter 33 års parforhold og et liv fyldt med fristelser, skyldes, at de aldrig har taget turen til alters.

– Hvis man kan lide sin uafhængighed, så er der noget psykologisk ved ikke at være gift, lød det fra den Oscar-vindende skuespillerinde i et nyligt tv-interview med programmet “Loose Women” på ITV.

Det skriver The Mirror.

– At forblive ugift giver større frihed til at træffe valg, og det betyder også meget for Kurt. Jeg ville være blevet skilt for mange år siden, hvis vi havde giftet os, hævdede Hawn i interviewet med kvindeprogrammet.

Sammen har den 70-årKurt Russellige skuespillerinde og hendes 65-årige kæreste sønnen Wyatt, mens Russell har en dreng fra et tidligere forhold, og Hawn selv har to børn fra et tidligere ægteskab – en søn og datteren Kate Hudson, der selv er en kendt Hollywood-skuespillerinde.

– Efter ti år sammen spurgte vi børnene, om de ville have, at vi skulle gifte, og de sagde prompte “nej”, siger Goldie Hawn.

Hawn og Russell spillede sammen i filmen “The One and Only, Genuine, Original Family Band” i 1968, men blev først kærester efter indspilningen af “Swing Swift” i 1983.

Goldie Hawn opdagede sig selv på Melrose Place

Goldie Hawns kæreste, Kurt Russell, og datter, Kate Hudson, spiller i øvrigt over for hinanden i filmen “Deepwater Horizon”, der kan ses i de danske biografer fra 29. september.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu