39-årig speedwaystjerne fundet død

onsdag d. 15. august 2018 kl: 11. 33 Af: Nicklas Skyum Clausen

Den polske speedwaystjerne, Tomasz Jedrzejak blev fundet død tirsdag morgen, efter at have kørt for sit polske hold søndag

Det har ramt speedwayverdenen som et chok, at den 39-årige polske stjernerytter Tomasz Jedrzejak er blevet fundet død i sit hjem.

Jedrzejak blev polsk mester i 2012, og er også kendt fra de danske slagger, hvor han blandt andet har repræsenteret Vojens, Fjelsted og senest Holsted, som han har kørt for i 2018.

Ifølge den britiske avis The Mirror er dødsårsagen endnu ikke bekræftet, men polske medier mener, at det var et selvmord.

Tomasz Jedrzejak var senest i aktion for sit polske hold Stal Rzeszow søndag, hvor han kørte blændende. Det polske hold har siden været ude med en meddelelse på deres hjemmeside, hvor de hylder køreren:

– Det er med stor sorg, at vi annoncerer, at Tomasz Jedrzejak har forladt os i aftes. Vores kære kollega, pålidelige kollega, en fantastisk og ekstremt talentfuld kører. Vores vens død er et kæmpe tab for os, og der er ingen ord, der kan beskrive vores smerte og sorg. Det er et tragisk øjeblik for holdet, de ansatte og fansene, skriver holdet på sin hjemmeside.

Hyldes i hele verden

Siden nyheden om Jedrzejaks død er han blevet hyldet af speedwaykollegaer over hele verden.

Den danske kører Kenneth Bjerre er blandt dem, der har udtrykt sin sorg:


Det samme gælder den dobbelte verdensmester Tai Woffinden, der har kørt på hold med Jedrzejak i England:


Del din kommentar

Forsiden lige nu