5 Seconds of Summer kommer til Herning

tirsdag d. 20. oktober 2015 kl: 17. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
5 Seconds of Summer rammer Danmark til maj næste år. Pressefoto

5 Seconds of Summer rammer Danmark til maj næste år. Pressefoto

Den 28. maj 2016 får de danske pigehjerter mulighed for at hvine løs, når det australske poprockband 5 Seconds of Summer går på scenen i Jyske Bank Boxen

Det hører til sjældenhederne at et band brager gennem lydmuren så eftertrykkeligt, som australske 5 Seconds of Summer har gjort det. Det er mindre end halvandet år siden, at debut- og titelalbummet ’5 Seconds of Summer’ blev sendt på gaden. Siden har det solgt mere end tre millioner eksemplarer, ligesom bandet har vundet adskillige både BRIT, Billboard og MTV Music Awards. Herefter fulgte bandets første verdensomspændende turné, hvor de spillede udsolgte shows for mere end én million fans på tre kontinenter.

Nu er drengene klar til at følge op på deres enorme gennembrud, der blandt andet gav bandet en førsteplads på iTunes i ikke mindre end 76 lande med en ny verdensomspændende turné, som bandet kalder ’Sounds Live Feels Live’. Heldigvis ligger bandet vejen forbi Danmark og Jyske Bank Boxen, som lørdag den 28. maj 2016 ligger arena til et elektrisk pop-rockbrag.

Spritnyt album

Med sig på turnéen har drengene et spritnyt studiealbum med blandt andet førstesinglen ’Hey Everybody’, der rammer pladebutikker og streamingtjenester fredag den 23. oktober 2015 – samme dag, som billetsalget til koncerten i Jyske Bank Boxen sættes i gang. Der er derfor både nye og gamle hits med på setlisten, når Luke, Calum, Ashton og Michael siger Hey Everybody på scenen i Herning til foråret.

– Vi vil prøve at gøre denne tour endnu bedre end den sidste, og det bedste liveshow som muligt for jer. Det er så stor ting for os, at vi kan komme se her alle. Vi kan ikke vente, til vi skal spille det nye album og meget mere for jer. Vi elsker jer og håber, I er lige så spændte, som vi er, siger bandet i en pressemeddelelse.

Udsolgte shows på tre kontinenter

Bandets enorme succes er i løbet af sommeren blevet cementeret i en sådan grad, at bandet er kommet for at blive på den store scene. De har spillet udsolgte shows i både Europa, USA og i hjemlandet Australien inklusiv tre udsolgte shows i SSE Wembley Arena i London. Med de mange udsolgte koncerter verden over har bandet bevist, at deres elektriske liveoptrædener er grundstenen i deres markante succes.

– Vi glæder os rigtig meget over, at de danske fans nu får muligheden for at opleve dette hotte band. Det kan godt være mor og far ikke kender dem endnu, men det gør deres teenagebørn – og i særlig høj grad pigerne! Med udsolgte shows over hele verden har 5 Seconds of Summer allerede bevist, at de nok skal få mere end 5 seconds of fame, siger Nicki Quist, leder af MCH Kultur.

Billetsalget starter fredag 23. oktober kl. 10.00 på billetnet.dk
Billetpriser: 360,- / 390,- / 420 kroner + gebyr.

Del din kommentar

Forsiden lige nu