50 cent sviner bokser til

onsdag d. 12. december 2012 kl: 15. 42 Af: Kendte.dk NY
 

Rapperen 50 cent også kendt som Curtis Jackson sviner Floyd Mayweather til og mener at han skylder ham 10 millioner kroner

 

50 cent sviner Floyd Mayweather til Kendte

Foto: (24hourhiphop)

 

50 cent og Floyd Mayweather har længe haft et større opgør. De var dog ude for noget tid siden, og afvise det ved at sige det var for reklamens skyld. Spørgsmålet er bare om det var løgn.

 

For nu har 50 cent igen været fremme og tilsvine bokseren efter både Justin Bieber og Floyd Mayweather har været ude efter Manny Pacquiao som tabte sin seneste boksekamp til Mexikaneren Juan Manuel Marquez fornyligt.

 

50 Cent kommer til Danmark

Læs også: Linse jubler over brors sejr og glæder sig til jul

 

Laver sjov med Pacquiao
Blandt andet har Bieber fortalt dette: – Mayweather får ikke noget ud af at bokse Pacquiao. Floyd har har ikke tabt som professionel, og Pacquiao har tabt sine sidste to kampe. Hvis Floyd vinder, er det ikke noget særligt, for det ville være hans(Pacquiao) tredje nederlag i træk, og hvis han taber, vil han ødelægge sit eftermæle, så ligegyldigt hvad er der ikke noget at vinde for Mayweather. Mayweather er boksning.

 

Udover at han har smidt to billeder op på sin instagram hvor han blandt andet sammenligner Pacquiao med Michael Jackson og kan ses her

 

Mayweather valgte også at kommentere på kampen – Det var en god ting, at han kom ind i sporten og brugte mit navn (‘piggyback off my name’) til at få en masse reklameaftaler og skabe sig et godt liv, via hjemmesiden fighthype.com.

 

Den kommentar til Manny Pacquaio fik 50 cent op i det røde felt hvor han så derefter skrev dette på sin Twitter.

 

– Hvem var fjolset, der mistede 100 millioner dollars i går? Fordi han hellere ville jage skøger end bokse.

 

Kilde: (Examiner)

 

Terrorplaner mod Bieber-koncert: Ung teenager dømt

 

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu