55-årig Hollywood stjerne er blevet far

mandag d. 26. august 2013 kl: 13. 08 Af: Ritzau Fokus
 

Den 55-årige skuespiller har i forvejen en 17-årig datter med filmstjernen Kim Basinger, nemlig den næsten 1,90 meter høje Ireland Baldwin. Foto: David Shankbone, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons

Stjerne kaldte datteren for en gris: -Det forfølger mig

Alec Baldwin og konen Hilaria er nu hjemme fra hospitalet med deres nyfødte datter med navnet Carmen Gabriela.

Alec Baldwin er blevet far til en lille datter.

Carmen Gabriela, som lillepigen skal hedde, kom til verden i fredags, og nu har de stolte forældre fået hende med hjem fra hospitalet.

Det skriver Female First.

– Vi er utroligt glade for at meddele, at vores datter, Carmen Gabriela, er blevet født. Hun er helt perfekt, jublede Baldwins kun 29-årige hustru, Hilaria, kort efter fødslen på Twitter.

Den 55-årige skuespiller har i forvejen en 17-årig datter med filmstjernen Kim Basinger, nemlig den næsten 1,90 meter høje Ireland Baldwin.

Hendes navn blev verdenskendt, da en båndoptagelse, hvor hun bliver svinet til af sin far, blev offentliggjort.

Læs også: Baldwin boykotter twitter

Ireland glæder sig dog ikke desto mindre til sin nye rolle som storesøster, meddeler hun i et personligt velkomstbrev til den lille ny, postet på det sociale medie Tumblr.

58-årig Hollywood-stjerne jubler: Far til fire

Baby-Baldwin fødes ind i en kendt familie. Alec Baldwin er den mest kendte af Baldwin-brødrene. Stephen, William og Daniel Baldwin bliver dermed onkler – eller farbrødre – til den lille ny.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu