58-årig Hollywood-stjerne jubler: Far til fire

onsdag d. 14. september 2016 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
Alec Baldwin and his wife Hilaria Thomas arrive at the 2015 Elton John AIDS Foundation Oscar Party in West Hollywood
Alec Baldwin har fået en søn med sin 26 år yngre kone, den 32 år gamle yogaunderviser Hilaria Baldwin. Foto: GUS RUELAS/Scanpix (Arkivfoto)

Alec Baldwin har fået sønnen Leonardo med sin 32-årige kone. Det er parrets tredje fælles barn og hans fjerde.

Hollywood-skuespilleren Alec Baldwin kan nu kalde sig far til fire, efter endnu en Baldwin-baby er kommet til verden.

Den 58-årige “The Departed”-stjerne har nemlig fået en søn med sin 26 år yngre kone, den 32 år gamle yogaunderviser Hilaria Baldwin.

– Vi er så glade for at vise jer vores nye baby, Leonardo Ángel Charles Baldwin, skriver fru Baldwin på Instagram til et babybillede af hende og lille Leonardo.

Også den stolte, nybagte far har delt et billede på sin Instagram-profil, hvor han storsmilende har sønnike i armene.

Stjerne kaldte datteren for en gris: -Det forfølger mig

Mødte hinanden i 2011

Alec og Hilaria Baldwin mødte hinanden i august 2011, og i sommeren 2012 giftede parret sig. Sammen har de allerede datteren Carmen på tre år og den knap 15 måneder gamle dreng Rafael, og de stolte søskende var naturligvis forbi for at hilse på deres nye lillebror.

– Leos søskende kom forbi for at møde ham. Rafael er ved at lære at være forsigtig, så jeg kunne ikke tage et billede af ham. Han var fascineret af at prikke babyen i øjnene. Men her er Carmen – sådan en god storesøster, skriver Hilaria Baldwin til en video, hvor Carmen synger vuggevise for lille Leonardo.

Sidste september fortalte Alec Baldwin til magasinet People, at han var lykkeligere end nogensinde, og det fremgår også af både hans og Hilaria Baldwins Instagram-profiler, hvor de flittigt deler videoer og billeder af familien.

Foruden sine tre børn med Hilaria Baldwin har den Oscar-nominerede skuespiller også modeldatteren Ireland på 20 år fra det turbulente ægteskab med Hollywood-skuespillerinden Kim Basinger.

Se billederne her:


http://www.instagram.com/p/BKR0l0khA-5/?taken-by=hilariabaldwin www.instagram.com/p/BKTPwnMhhqI/?taken-by=iamabfalecbaldwin

Alec Baldwin skal være far igen

Og videoen her:

Leo's siblings came to meet him today 😍. Rafa is learning to be gentle so I couldn't get a good shot of them together…he was fascinated with poking the baby's eyes 😁. But here is Carmen….being such a good big sister 😍 #366daysoflivingclearly #hilarialcm

A video posted by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu