Gammel rockstjerne ville forføre teenager

mandag d. 4. november 2013 kl: 10. 24 Af: Ritzau Fokus
 
Har Mick Jagger mon glemt alt om, at han lagde an på en purung Katy Perry - eller har Katy Perry blot drømt, at de var på date?

Har Mick Jagger mon glemt alt om, at han lagde an på en purung Katy Perry – eller har Katy Perry blot drømt, at de var på date? Foto: Scanpix, Reuters, MIKE CASSESE free

Katy Perry beskylder Mick Jagger for at have lagt an på hende, da hun blot var 18 år og ukendt. Rolling Stone-sangeren nægter alt.

Mick Jagger har svært ved at holde sig fra de unge starletter.

Mick Jagger gør Claes Bang selskab i ny film

I hvert fald siger sangerinden Katy Perry, at den aldrende rullesten forsøgte at få hende med i kanen, da hun blot var 18 år og han 59.

– Jeg gik faktisk ud med ham en gang, og han lagde an på mig, da jeg var omkring 18 år, fortæller sangerinden i et interview i den australske radiostation, Nova FM.

På det tidspunkt var Katy Perry endnu ikke slået igennem i musikbranchen og sang kor for Jagger på nummeret “Old habits die hard” tilbage i 2004.

Rolling Stones-sangeren selv har dog en anden version af sagen.

– Mick Jagger nægter kategorisk, at han nogen sinde har lagt an på Katy Perry. Måske forveksler hun ham med en anden, siger en repræsentant for den nu 70-årige Mick Jagger til ABC News.

Til spørgsmålet om, hvordan hun slap for den aldrende musikers tilnærmelser, svarer “Roar”-sangerinden, at hun i stedet førte Mick Jagger sammen med hendes veninde.

Katy Perrys kontroversielle komiker-eksmand gifter sig igen

Uanset hvem af de to musikstjerner, der husker rigtigt, har Katy Perry kun positive ting at sige om samarbejdet med Mick Jagger. Han var meget sød at samarbejde med, siger sangerinden.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu