69-årig filmstjerne: Sex holder mig ung

lørdag d. 21. maj 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
Susan Sarandon føler sig lige så sexet, som dengang hun var yngre.
Susan Sarandon føler sig lige så sexet, som dengang hun var yngre. Foto: Tony Felgueiras/TONY FELGUEIRAS/INVISION/AP

Susan Sarandon har ind til sidste år dannet par med en 31 år yngre fyr, og alder er stadig ingen hindring for stjerneskuespillerinden.

Susan Sarandon fylder 70 år til oktober, og selv om hun runder et skarpt hjørne, føler skuespillerinden sig sprødere end nogensinde.

Susan Sarandon kæmper for at redde dødsdømt mand

Det fortæller filmstjernen selv i et nyt interview med You Magazine, hvor hun samtidig afslører, hvordan hun stadig ser så dårende dejlig ud som 69-årig.

– Jeg føler mig lige så sexet i dag, som da jeg var yngre. Når jeg ser gamle billeder af mig selv, foretrækker jeg, hvordan jeg ser ud i dag, fordi man kan se, at jeg har levet livet.

– For at holde sig ung og rask skal man undgå giftstoffer – og giftige folk. Sex og grin og nul cigaretter holder mig ung, og så er det godt for huden, lyder det fra den Oscar-vindende “Thelma & Louise”-stjerne.

Susan Sarandon var gift med skuespilleren Chris Sarandon fra 1967 til 1979 og kærester med kollegaen Tim Robbins fra 1988 til 2009, og siden bruddet med sidstnævnte dannede hun i fem år par med den hele 31 år yngre fyr Jonathan Bricklin ind til 2015.

Alder er stadig ingen hindring

Og trods omverdenens forargelse er alder stadig ingen hindring for den anerkendte skuespillerinde.

– Plastikoperationer er ikke skønhed for mig – det er personificeringen af frygt. Skønhed kommer indefra ved at være taknemmelig og erkende, at man ikke kan styre noget i livet.

– Selv da jeg blev 40, og da jeg blev mor, har jeg aldrig tænkt, at jeg ville miste min seksualitet, nysgerrighed eller livskraft. Det har aldrig strejfet mit sind, at alder ville hindre mig i noget, fastslår skuespillerinden.

Dagens fødselar: Susan Sarandon

Sarandon landede sin første rolle i 1951, fik sit gennembrud i 1970 og er kendt for sine glansroller i “Dead Man Walking”, “The Client” og “Thelma & Louise”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu