Hollywood-veteran og fitness-diva er pjattet med pot

torsdag d. 19. februar 2015 kl: 19. 19 Af: Ritzau Fokus
 
Skuespillerinden Jane Fonda har udgivet stakkevis af træningsfilm.

Skuespillerinden Jane Fonda har udgivet stakkevis af træningsfilm. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Skuespillerinden Jane Fonda kan godt tænde op for lidt pot en gang imellem, fortæller den 77-årige fitnessguru i opsigtvækkende interview.

Ud over sin imponerende skuespillerkarriere er Jane Fonda også et træningsikon. Hun blev kendt op gennem 80’erne for at optræde i stramtsiddende spandex-dragter i sine utallige fitness-videoer.

Legendarisk skuespillerinde: -Jeg er blevet voldtaget

Men selv om den erfarne træningsdronning i 2012 udgav dvd’en “Yoga for begyndere,” er der dog andre ting end lotusstillingen, der får hende helt i ro.

I et interview i forårsudgaven af magasinet DuJour fortæller den 77-årige skuespillerinde, at hun godt kan lide at fyre en fed i ny og næ.

– Jeg ryger pot en gang imellem, og denne åbenbaring kommer altså med en advarsel selvfølgelig: Jeg kan ikke se en film på pot, for jeg synes altid, at det så er den bedste film, jeg nogensinde har set. Men når jeg så bliver sober igen, tænker jeg, hvad jeg dog tænkte på, siger Fonda, der som skuespillerinde selv har vundet to Oscar-statuetter.

– Jeg har en stærk tro på, at ældre mennesker har en større følelse af velvære – og ældre kvinder i særdeleshed. Hvad pokker har vi at miste, spørger Hollywood-veteranen, der er det ældste kampagneansigt for skønhedsgiganten L’Oreal.

Jane Fonda presset til plastikkirurgi

Jane Fonda har i alt været nomineret til syv Oscar-statuetter, hvoraf hun har vundet to for bedste kvindelige hovedrolle for henholdsvis “Klute” og “Coming Home.”

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu