80’er-ikon giver eksklusiv dansk koncert

onsdag d. 13. april 2016 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus

Hendes vilde kostumer og skarptklippede hår har vakt opsigt siden 1980'erne. Til maj gæster Grace Jones FÆNGSLET i Horsens.

Grace Jones kommer til Danmark for at give koncert i Horsens. Her ses hun på Northside Festival i 2015.

Grace Jones kommer til Danmark for at give koncert i Horsens. Her ses hun på Northside Festival i 2015. Foto: Lange Per/Polfoto

68 år er ingen alder for popdronningen Grace Jones.

Når hun træder op på scenen i FÆNGSLET i Horsens den 26. maj 2016, bliver det en eksklusiv koncert på dansk grund.

Det gjorde de bare ikke: Sådan har stjernerne dummet sig foran de kongelige

Her vil hun med sine opsigtsvækkende kostumer og stærke vokal igen slå fast, hvorfor hun blev et kæmpe 80’er-ikon og stadig holder i dag. Det er i hvert fald det, arrangør Frank Panduro forventer.

– Grace Jones er et af de få ikoner, som stadig mangler at spille i Horsens. Jeg har fået fantastisk feedback fra folk, der har oplevet hende. Hun er ikke på turné, men vi har lokket hende ind til én enkelt koncert. Derfor tror jeg også på en unik oplevelse, siger koncertarrangør Frank Panduro.

Grace Jones har braget ud gennem højttalerne på både Roskilde Festival i 2009 og Northside Festival sidste år, og nu vender hun altså tilbage for at give endnu en musikalsk oplevelse med sange som “Slave to the Rhythm”, “I Need a Man” og Edith Piaf-fortolkningen “La Vie en Rose”.

Grace Jones langer ud efter sjælløs Lady Gaga

FÆNGSLET i Horsens danner ramme om koncerten den 26. maj 2016 klokken 21.00. Billetter kan købes fra den 18. april.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu