90-årige dronning Elizabeth trodser sygdom

onsdag d. 4. januar 2017 kl: 14. 39 Af: Ritzau Fokus
FILES-BRITAIN-ROYALS-QUEEN, Duke of Edinburgh, Dronning Elizabeth II, The Duke of Edinburgh
Til trods for at den engelske dronning Elizabeth har været syg i flere dage, hædrede hun alligevel en ansat ved det britiske hof. Foto: JUSTIN TALLIS/Scanpix (Arkivfoto)

Til trods for at den engelske dronning Elizabeth har været syg i flere dage, hædrede hun alligevel en ansat ved det britiske hof.

I England har flere borgere været bekymrede for landets dronning, der i løbet af en længere periode har været syg med en forkølelse.

Nu har dronning Elizabeth dog trodset sygdommen og deltaget i en hyldest af Ray Wheaton, der er ansat ved det britiske hof.

Det skriver mediet Express.

Dronningen er til pop: Se hendes overraskende favoritsang

Løjtnant af Victoriaordenen

Den 90-årige monark udnævnte under en ceremoni Ray Wheaton til at være løjtnant af Victoriaordenen, efter han loyalt har tjent den kongelige familie.

Dronning Elizabeths valg om at hædre den nyudnævnte løjtnant betyder, at hun så småt er begyndt at genoptage sine royale pligter, som hun dog fortsat udfører fra sit hjem i Sandringham.

Forkølelse plager dronningen

Forkølelsen har været årsagen til, at dronningen ikke har deltaget i officielle arrangementer siden 9. december.

Senest var dronning Elizabeth nødsaget til at melde afbud til den traditionsrige nytårsgudstjeneste 1. januar.

– Dronningen føler sig endnu ikke klar til at gå i kirke, da hun stadig er ved at komme sig over en slem forkølelse, skrev kongehuset i en pressemeddelelse ifølge magasinet People.

Efter den britiske monark aflyste flere jule- og nytårsarrangementer har hendes datter, prinsesse Anne, dog meldt ud, at dronningen er i bedring. Det skriver Express.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu