90 fans fik forsmag på Danmarks Største Halbal

onsdag d. 5. oktober 2016 kl: 11. 24 Af: Elo Christoffersen

Tirsdag fik særligt udvalgte en forsmag på Danmarks Største Halbal med Kandis samt Stig Rossen & Vennerne.

Danmarks Største Halbal vender tilbage i 2017. Det blev tirsdag aften afsløret under et særligt fan-arrangement i Jyske Bank Boxen i Herning.

Her var 90 fans fra nær og fjern mødt op for at få en forsmag på, hvad de kan forvente til Danmarks Største Halbal 29. oktober. To af dagens fans var kørt helt fra Faaborg til Herning for at høre Kandis samt Stig & Vennerne spille sammen for allerførste gang:

– Vi glæder os enormt meget til Danmarks Største Halbal. Vi har fulgt Stig siden 2011, så vi købte billet til Danmarks Største Halbal med det samme. Det bliver fantastisk, og vi skal helt sikkert også have billetter til næste år, lød det samstemmende fra Helle Henriksen og Tove Rasmussen.

Stig og Johnny glæder sig

Over 3.000 festglade mennesker har allerede sikret sig billet til Danmarks Største Halbal, som finder sted i Jyske Bank Boxen 29. oktober i Herning. Stig Rossen & Vennerne vil spille Flemming ‘Bamse’ Jørgensens udødelige ørehængere som ‘Vimmersvej’ og ‘En lille båd, der gynger’, mens Kandis vil levere deres egne forrygende hits som ‘Hold me’ og ‘Glade minder’. Noget som begge bands glæder sig meget til:

Stig Rossen elsker lydbøger og hader reality-tv

– Jeg glæder mig usigeligt meget. Der er normalt en fantastisk energi til halballer, så det kan kun blive magisk, når vi samler over 3.000 feststemte mennesker i Jyske Bank Boxen, sagde Stig Rossen og blev suppleret af Johnny Hansen fra Kandis:

Stig Rossen dropper planlagt pause

– Jeg glæder mig meget til at opleve den stemning, der helt sikkert vil blive foran så stort et publikum. Vi har i mange år forsøgt at lave et samarbejde om en nonstop koncert med Stig & Vennerne, og nu er det endeligt lykkedes. Det bliver helt fantastisk, og jeg er sikker på, at det bliver en fest.

Danmarks Største Halbal finder første gang sted 29. oktober. Næste år bliver det den 28. oktober.

Del din kommentar

Forsiden lige nu