Skip to main content

Afslører: -Jeg er single

Caroline Fleming og rigmanden Carsten Friis er gået fra hinanden. Det bekræfter Caroline Flemings manager, Elisa Lykke, over for Ekstra Bladet

Prinsedåb i Møgeltønder Kirke. Caroline Fleming.

Prinsedåb i Møgeltønder Kirke. Caroline Fleming.

Forholdet er forbi mellem Caroline Fleming og rigmanden Carsten Friis, som står bag skomærket Billi Bi.

Det bekræfter Caroline Flemings manager, Elisa Lykke, over for Ekstra Bladet og tilføjer, at den tidligere baronesse ikke har flere kommentarer på nuværende tidspunkt.

De to er dog fortsat på god fod, understreger Elisa Lykke.

Bruddet kommer, et års tid efter at Caroline Fleming omtalte Carsten Friis som sin sjæleven.

Det skete i et interview med Alt for damerne.

Blev smaskforelsket

Caroline Fleming har kendt Carsten Friis, siden hun var 16 år gammel. Men det var først i begyndelsen af 2020 – mange år efter – at parret fik varme følelser for hinanden.

De to blev genforenet, da de lavede en skokollektion sammen. I den forbindelsen tog de på inspirationstur til Paris, hvor noget var anderledes, fortalte Caroline Fleming i interviewet med Alt for damerne.

– Der skete det, at jo mere tid vi brugte sammen, og jo mere jeg lærte ham at kende, jo mere smeltede jeg bare indeni. Uden at jeg egentlig selv var klar over det, var jeg ved at blive smaskforelsket i ham, fortalte hun til magasinet.

– Han er mig ligeværdig på alle niveauer og møder mig i øjenhøjde, selv om han er min høje flotte prins, som jeg også kan kigge op på og beundre, sagde hun videre.

Carsten Friis gengældte følelserne, og derfra var resten – som man siger – historie, indtil kærligheden altså nu er bristet.

Caroline Fleming har to børn fra ægteskabet med den britiske rigmand Rory Fleming, som tilhører en de af mest velhavende familier i England og desuden er nevø til James Bond-forfatteren Ian Fleming.

Og så har hun en søn fra forholdet med fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Tidligere i juni lancerede Caroline Fleming og veninden Sarah Zobel podcastserien “Kaos og kærlighed” på podcastplatformen Podimo.

Del din kommentar