Skip to main content

Afsløring: Sådan ser prinsesse Diana ud i The Crown

Streamingtjenestens storserie, som skildrer det britiske kongehus, er klar med sin fjerde sæson.

Fjerde sæson i fortællingen om det britiske kongehus får snart premiere, og i den entrerer prinsesse Diana i skikkelse af den 24-årige fremadstormende skuespillerinde Emma Corrin.

Netflix har netop offentliggjort traileren til den forestående sæson, og den viser, hvordan dramaet og intrigerne eskalerer bag murene på Buckingham Palace.

Sæsonen dækker årene fra 1979 og op til 1990 og skildrer blandt andet det ulykkelige ægteskab mellem prins Charles og prinsesse Diana og fødslerne af parrets sønner, prins William og prins Harry.

Den oscarvindende skuespillerinde Olivia Colman vender tilbage som dronning Elizabeth, og det samme gør Tobias Menzies i rollen som den royale gemal, prins Philip.

Der er også gensyn med Helena Bonham Carter som dronningens søster, prinsesse Margaret, Josh O’Connor som prins Charles og “Game of Thrones”-stjernen Charles Dance som Lord Mountbatten.

Blandt de nye ansigter på rollelisten er foruden Emma Corrin som prinsesse Diana også “Strengt fortroligt”-stjernen Gillian Anderson, som portrætterer den daværende premierminister Margaret Thatcher.

Fjerde sæson af “The Crown” får premiere på Netflix den 15. november.

Del din kommentar