Skip to main content

Anholdt efter superstjernes fars død

En mand er anholdt for påkørslen på stjernens far, der mistede livet

Nicki Minaj har endnu ikke udtalt sig offentligt om faderens død. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Scanpix

Nicki Minaj har endnu ikke udtalt sig offentligt om faderens død. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Scanpix

Fredag omkom superstjernen Nicki Minajs far, Robert Maraj, efter han blev ramt af en bil i kanten af en vej i Mineola på Long Island, New York.

Bilisten flygtede efter ulykken, men føreren af bilen er nu fanget og anholdt, skriver Sky.

Artiklen fortsætter under videoen

Der er tale om en 70-årig mand.

Politikommissær Stephen Fitzpatrick fra politiet i New York fortæller ifølge Sky, at den 70-årige rent faktisk stoppede, efter han havde ramt Maraj.

Men manden flygtede fra stedet, da han opdagede, hvad der var sket.

Ifølge politiet lykkedes det at spore manden via hans bil, en hvid Volvo, der holdt parkeret uden for hans hus.

Han er sigtet for blandt andet at flygte fra et færdselsuheld og for at have forsøgt at skjule skader på bilen.

Mareridt

Nicki Minaj har fortsat ikke selv kommenteret på dødsfaldet, ifølge New York Times har en af hendes repræsentanter bekræftet, at faderen er død.

New York Times skriver, at Nicki Minaj gennem sit liv ikke havde haft det bedste forhold til sin far. Hun har i et interview med netop New York Times tidligere fortalt om en opvækst, hvor faderen optrådte vredt og aggressivt.

Hun har også talt med Rolling Stone om sin opvækst og fortalt, at hun som barn følte, at hvis bare hun en dag blev rig, ville det løse alle hendes problemer og give hende mulighed for at forlade faderen med sin mor.

– Jeg var skuffet over min far. Jeg var bange, meget bange for, at der ville ske noget med min mor. Jeg havde mareridt over det, har Nicki Minaj sagt til Rolling Stone, ifølge New York Times.

Nicki Minaj er født i december 1982. Hun har solgt millioner af plader verden over, vundet et hav af priser og er af New York Times blevet kaldt en af de mest indflydelsesrige kvindelige rappere nogensinde. I 2016 var hun en af del af Time Magazines liste over verdens 100 mest indflydelsesrige mennesker.

Del din kommentar