Skip to main content

Ankom kronprinsen til Royal Run ad søvejen? Ja, han gjorde

Kongeskibet er i dag spottet ved Sletterhage fyr på Djursland. Det kunne være kronprinsen, der ankommer til Royal Run.

Kongeskibet blev  tidligere i dag spottet ved Sletterhage fyr på Djursland. Foto: Øxenholt Foto.
Kongeskibet blev tidligere i dag spottet ved Sletterhage fyr på Djursland. Foto: Øxenholt Foto.
Kunne det tænkes, at kronprins Frederik har valgt at ankomme ad søvejen til dagens Royal Run i Aarhus. Foto: Øxenholt Foto.
Kunne det tænkes, at kronprins Frederik har valgt at ankomme ad søvejen til dagens Royal Run i Aarhus. Foto: Øxenholt Foto.
Kongeskibet ud for Sletterhage fyr med retning mod Aarhus. har retning mod Aarhus. Foto: Øxenholt Foto.
Kongeskibet ud for Sletterhage fyr med retning mod Aarhus. har retning mod Aarhus. Foto: Øxenholt Foto.

2. pinsedag afvikles der for anden gang Royal Run. Et løb, der så dagens lys sidste år som en del af markeringen af kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Løbet afvikles i Aalborg, Aarhus, København, på Bornholm og i Færøerne.

Kronprins Frederik deltager i såvel København som Århus, og han har muligvis tænkt sig at indtage “Smilets by” ad søvejen. I hvert fald er det en kendsgerning, at Kongeskibet tidligere i dag blev spottet af Øxenholt Foto, da det rundede Sletterhage fyr på Djursland i retning Aarhus.

Artiklen fortsætter under videoen her fra Øxenholt Foto, der spottede kongeskibet.

Det var oprindeligt planen, at kronprins Frederik skulle have deltaget på ti kilometerdistancen, men det har, som newsbreak.dk beskrev tilbage i maj måned, en mindre diskusprolaps sat en stopper for. I stedet har han valgt at gå den korte distance, “One Mile Family” på 1,6 kilometer i Aarhus og cykle ti kilometer ruten i København, har han oplyst på instergram. Her fremgår det også, at Kronprinsesse Mary deltager i Aalborg, hvor hun løber såvel “One Mile” og fem kilometerruten – eller ialt 6,6 kilometer.

Det er på kronprinsens eget initiativ, at der, ud over fem og ti kilometer, findes en rute på 1,6 kilometer ved Royal Run. Simpelthen fordi, han ønsker en distance, hvor alle kan være med.  Initiativet er da i høj grad også blevet hilst velkommen. Flere end 17.000 deltagere har tilmeldt sig denne distance alene i København.

 

 

Del din kommentar