Skip to main content

Barnestjerne pludselig død: Blev kun 16 år

Mya-Lecia Naylor er pludselig død. Det bekræftes fra flere kanter. Den kun 16-årige skuespiller var især kendt i hjemlandet England.

Mya-Lecia Naylor spillede med i filmen Cloud Atlas i 2012. Foto: Scanpix

Mya-Lecia Naylor spillede med i filmen Cloud Atlas i 2012. Foto: Scanpix

Den 16-årige skuespillerinde Mya-Lecia Naylor er pludselig død, bekræfter CBBC, der er den britiske børnekanal udbudt af BBC. Naylor er blandt andet kendt for sine roller i serierne Millie Inbetween og Almost Never.

Som sådan er det uvist, hvad den unge pige døde af, men BBC har ved hendes agent A&J Management fået bekræftet, at hun pludselig kollapsede den 7. april. Hun døde da. På Instagram har Almost Never-serien via sin officielle profil onsdag videreformidlet en meddelelse fra CBBC.

“Vi er kede af at skulle fortælle jer, at Mya-Lecia, som I kender fra “Millie Inbetween” og “Almost Never”, er død. Mya-Lecia var en elsket del af hele BBC Children-familien, og hun var en meget talentfuld skuespillerinde, sanger og danser. Vi vil savne hende, og vi håber, at I vil sende al jeres kærlighed til hendes familie og venner”, skrives der.

Mya-Lecia Naylor er foruden de mange TV-serier også en del af rollelisten til storfilmen Cloud Atlas fra 2012, hvor hun som en bikarakter spiller over for Tom Hanks og Halle Berry. Det lå vist altid i kortene, at den nu døde skuespillerende skulle gøre sig på skærmen. Hun fik sin første rolle som baby.

Det er dog i de to BBC-serier, hun blev mest kendt. En af hovedmændene bag Millie Inbetween, Matt Leys, har i en skriftlig erklæring ifølge BBC skrevet:

– Du var et mirakel. At se skuespillerne bag Millie Inbetween vokse i takt med deres karakter, lære dem, at lade os skrive omkring deres opvækst har været en stor glæde. Det her er frygtelig knusende nyheder.

Del din kommentar