Skip to main content

Bendtner er rasende på journalister

Der har været indbrud i kendisparrets hjem. Selv er de i udlandet.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff har haft indbrud i deres hjem, mens de er i Dubai. Her er også andre danskere – KLIK og se. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff har haft indbrud i deres hjem, mens de er i Dubai. Her er også andre danskere – KLIK og se. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Også bordtennisstjernen Michael Maze har været ude af landet. Foto: Emil Hougaard/Ritzau Scanpix
Også bordtennisstjernen Michael Maze har været ude af landet. Foto: Emil Hougaard/Ritzau Scanpix
Det samme har bokseren Mikkel Kessler. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Det samme har bokseren Mikkel Kessler. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Mens Nicklas Bendtner er i Dubai, har hans og kærestens, Philine Roepstorff, hjem i Hørsholm været udsat for indbrud.

Det skriver Se og Hør, der har set det omtalt på Bendtners Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under videoen

Nordsjællands Politi har over for avisen bekræftet, det har været til et indbrud i Hørsholm – uden dog at komme en adresse nærmere.

– I går tvang jeres konstante snuseri i vores privatliv os til at melde, at vi var strandet i udlandet. I nat blev der så begået indbrud i vores hus. Håber, I er stolte. Cavlingprisen er hjemme, skrev han i sin story.

Ifølge Bendtner rejste han til Dubai den 4. januar på en “arbejdsrelateret tur”.

– Jeg var ikke taget afsted, hvis der havde været nye mutationer på det tidspunkt, skriver han i opslaget.

– Vi gør alt, vi kan, for at komme hjem og har prøvet at finde en ansvarlig løsning i noget tid efterhånden og respekterer og forstår alle de regler, der er udstukket fra Udenrigsministeriet, skriver han.

Før de nye rejsevejledninger

Dermed rejste han ifølge eget udsagn til byen, før Udenrigsministeriet den 8. januar skærpede sin rejsevejledning, så alle rejser til hele verden blev frarådet.

Parrets – og andre kendissers – ophold i Dubai er faldet flere for brystet. Også landets statsminister.

– Jeg tror, jeg skal pålægge mig selv lidt restriktioner, inden jeg udtaler mig om det. Der er en grund til, at verden er gået i rød. Der er en grund til, at vi over for alle – inklusiv dansk erhvervsliv, som vi lever af i dette land – virkelig anmoder om, at vi ikke rejser ud, sagde hun tirsdag.

– Det er virkeligt vigtigt, at alle lytter til det. Man risikerer at tage mutationer med til Danmark. Det kan underminere vores epidemikontrol og dermed smitte andre og det, der er værre, sagde hun videre.

Mutation hos dansker

Det første tilfælde af den nye sydafrikanske mutation blev for en god uge siden fundet hos en dansker, som var hjemvendt fra en ferie i netop Dubai.

Ligesom den britiske variation frygter myndighederne, at den sydafrikanske variant kan bidrage til at øge smitten i Danmark.

Regeringen er dog ikke på vej med et egentligt forbud mod udrejse, siger statsministeren.

– Indtil videre er det lykkedes at få Danmark igennem det her baseret på de fleste danskeres sunde fornuft og opbakning til fællesskabet. Det er en strategi, som jeg vil se, om vi ikke kan blive ved med at efterleve, siger Mette Frederiksen.

Hævet sikkerhedsniveau

Den 8. januar hævede Udenrigsministeriet altså sikkerhedsniveauet i en rejsevejledning, hvor hele verden farves rød.

– Budskabet er klart, enkelt og alvorligt: Man bør lade være med at rejse ud, sagde udenrigsminister Jeppe Kofod ved den lejlighed.

Rød er det højeste sikkerhedsniveau på Udenrigsministeriets skala for rejsevejledningerne. Farverne tæller grøn, gul, orange og rød.

At alle lande bliver røde, betyder, at Danmark fraråder alle udlandsrejser, herunder også erhvervsrejser.

Del din kommentar