Skip to main content

Bubber om nyt projekt: -Sådan er vilkåret bare

Der er slet og ret ikke noget at gøre ved det.

Bubber skal spille med i en julekalender, der starter optagelser her i midten af maj. Pressefoto

Bubber skal spille med i en julekalender, der starter optagelser her i midten af maj. Pressefoto

Om ganske få dage tager Bubber og resten af holdet bag en ny julekalender, der skal sendes til december, hul på optagelserne. Dermed bliver der tale om den klassiske konflikt i, at julekalendre bliver optaget, mens det er varmt udendøre.

Bubber selv fortæller da også til Kendte.dk, at det er en del af at lave TV.

– Sådan er vilkåret bare, når man laver fjernsyn i et studie. Det er koldt udenfor, når vi filmer noget varmt, mens det er varmt udenfor, når vi filmer noget koldt. Sådan er det bare, siger Bubber med et grin, da Kendte.dk spørger til projektet.

Den velkendte TV- og måske især børnevært siger, at optagelserne altså tager sin begyndelse midt i maj, og der er tale om et dansk/svensk/norsk samarbejde. Lidt hurtig research viser, at der er tale om en julekalender for streamingtjenesten Viaplay.

At slå ventetiden ihjel

Julekalenderen får på den helt klassiske måde premiere 1. december, men noget utraditionelt kommer den ikke som flow-tv. Det er som nævnt streamingtjenesten Viaplay, der står bag den nye sæson af Det Store Eksperiment, som seriekalenderen hedder.

I den begiver to unge opfindere og deres hjælper Bubber sig ud på “en spændende og udfordrende rejse ud i rummet for at stoppe den onde professor Prima, som i år spilles af Ditte Gråbøl“, fremgår det af en pressemeddelelse.

Serien, der er en videreudvikling af konceptet fra 2016, handler i 2018 om den ondskabsfulde professor, der kidnapper to unge opfindere til sit rumskib. De skal have hjælp af Bubber til at bruge deres kreative evner og overtage rumskibets kommandobro og stoppe professoren.

Det Store Eksperiment får premiere eksklusivt på Viaplay den 1. december 2018 i alle de nordiske lande.

Del din kommentar