Skip to main content

Dansk skuespiller springer ud som tv-vært

Mandag har Kanal 5 premiere på et nyt underholdningsprogram. Dansk skuespillerinde får sin debut som tv-vært.

Anne Sofie Espersen får sin debut som tv-vært sammen med Lasse Rimmer. Foto: Discovery Networks Danmark.

Anne Sofie Espersen får sin debut som tv-vært sammen med Lasse Rimmer. Foto: Discovery Networks Danmark.

Den danske skuespillerinde Anne Sofie Espersen springer ud som tv-vært.

Det oplyser Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.

Anne Sofie Espersen får sin tv-debut sammen med Lasse Rimmer i underholdningsprogrammet “Det er 100” på Kanal 5.

“Det er 100” handler om alt det, du aldrig har vidst, og du gerne vil vide om danskerne.

Overraskende underholdning

Det er et nyt og overraskende underholdningsprogram, der kombinerer populærvidenskab og sjove, interessante forsøg med 100 modige danskere, der har doneret deres kroppe og sind i videnskabens tjeneste.

De har nemlig sagt ja til at deltage i en lang række underholdende eksperimenter, der skal be- eller afkræfte alle de fordomme og forestillinger, vi danskere har om hinanden.

En ny undersøgelse fra Analyse Danmark viser eksempelvis, at 28 procent af den mandlige befolkning i Danmark mener, at de er bedre bilister end kvinder. Men hvordan hænger det sammen, når deltagerne i “Det er 100” skal konkurrere om, hvilket køn der er bedst til at parallelparkere?

Undersøgelsen viser også, at københavnere tror væsentlig mindre på ideen om den eneste ene, end de gør i Sydjylland. At kun en procent af den danske befolkning har købt et toilet på DBA.dk, og at du holder op med at grine af din chefs ikke særligt sjove jokes jo ældre, du bliver.

Første gang som tv-vært

For Anne Sofie Espersen er “Det er 100” hendes debut som tv-vært.

Den folkekære skuespiller har haft masser af roller på teater og i film, men tv-vært har hun ikke været før.

-Det var spændende og rigtigt sjovt. Jeg har jo været i de bedste hænder hos Lasse Rimmer, som er virkelig dygtig. Det var mange sjove eksperimenter, men særligt det om hvordan folk bruger toiletpapir efter toiletbesøg var skægt. Jeg vil gerne lave mere af den slags tv, hvor man blander underholdning og fakta, siger Anne Sofie Espersen i pressemeddelelsen.

Hendes medvært, Lasse Rimmer, der er ganske rutineret ud i tv-underholdning, er helt enig.

– Jeg har elsket at lave “Det er 100”. For det ligner ikke nogen andre tv-programmer, så på en måde har det været en helt ny oplevelse, også for mig. Først og sidst er der bare ikke noget federe end at have det så sjovt, som Fie og jeg og deltagerne har haft det, mens vi bliver klogere på hvad, der gør os danskere forskellige fra hinanden, men især de ting, der binder os sammen. Og jeg glæder mig så meget til at kunne dele alt det med seerne, siger Lasse Rimmer.

“Det er 100” har premiere mandag den 12. marts klokken 21 på Kanal 5.

Del din kommentar