Skip to main content

Datteren bekræfter dødsfald

John Reilly medvirkede i adskillige film og kult-serier. Lørdag den 9. januar gik han bort.

John Reilly døde lørdag den 9. januar. Han blev 84 år gammel. Foto: Scanpix/Avalon / Avalon

John Reilly døde lørdag den 9. januar. Han blev 84 år gammel. Foto: Scanpix/Avalon / Avalon

Den amerikanske skuespiller John Reilly er gået bort. Han døde lørdag den 9. januar. Det skriver blandt andet The Hollywood Reporter. Den triste meddelelse er også blevet bekræftet af hans datter, Caitlin Reilly, i et opslag på Instagram.

Se det lidt længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

John Reilly medvirkede i et utal af TV-serier og film. Mest kendt var han for sin rolle i serien ‘General Hospital’, som nu har 58 sæsoner på bagen efter de amerikanske TV-seere stiftede bekendtskab med den for første gang i 1963. Serien har da også fundet plads i Guinness World Records som historiens længst kørende amerikanske sæbeopera, der fortsat er i produktion.

Mange herhjemme vil også kunne huske ham for roller i store serier som Dallas, Dollars og Sunset Beach og som karakteren Bill Taylor, Kellys far, i  Beverly Hills 90210.

“Det klareste lys i denne verden er gået ud. Jeg er så taknemmelig for, at han var min. Jeg er så taknemmelig for, at jeg fik lov til at elske ham. Jeg er så taknemmelig for, at jeg nåede at holde om ham og sige farvel,” skriver datteren blandt andet i sit Instagram-opslag.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Caitlin Reilly (@hicaitlinreilly)

John Reilly efterlader sig sin hustru Liz og parrets tre døtre.

Han blev 84 år gammel.

Del din kommentar