Skip to main content

Det giver Irina Olsen dårlig samvittighed

For kendisparret Irina Olsen og dj'en Faustix har coronapandemien betydet en stor omvæltning.

Tingene er vendt på hovedet hos kendisparret, fortæller Irina Olsen. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Tingene er vendt på hovedet hos kendisparret, fortæller Irina Olsen. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Mens mange har fået mere at se til i takt med genåbningen, så står verden stadig stille for en del.

Og netop sådan forholder det sig også hos influencer og iværksætter Irina Olsen og ægtemanden dj’en Faustix med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen.

– Jeg har gang i rigtig mange ting arbejdsmæssigt, og Morten er i gang med vores have.

– Nogle gange har jeg tenderet til dårlig samvittighed, fordi jeg har så meget at se til, og Morten ikke har det, siger Irina Olsen, der sammen med sin mand var nomineret til Årets Par ved Zulu Awards torsdag aften.

Ingen jobs

Mens Irina Olsen netop har fået nyt studie og har gang i flere projekter, så er det en noget anden hverdag, der har mødt Faustix, efter at han i efteråret 2020 havde travlt med flere ting herunder at medvirke i “Vild med dans”.

– Der er ikke nogle job lige nu, og derfor er jeg gået i gang med de huslige projekter. Vi har altid være gode til at deles om det, men jeg nyder det mere nu og prøver at hjælpe, hvor jeg kan, siger Faustix.

Han har tidligere hittet med numre som “Come Closer” og “Revolution”, som han har lavet i samarbejde med den verdenskendte dj Diplo.

Men selv om det er blevet til en del mere tid i haven, nu når Faustix ikke kan optræde, er der dog stadig blevet produceret musik.

– Jeg laver en masse musik, og jeg har nærmest lavet musik til resten af året og er klar med første single til 2022, så jeg ligger ikke på den lade side musikalsk, lyder det fra ham.

Parret blev gift i 2019 og sammen har de datteren Allessia.

Del din kommentar