Skip to main content

Død af brystkræft

Kelly Preston, gift med John Travolta, har tabt kampen til kræft.

Kelly Preston er død. Det bekræfter hendes mand gennem 29 år John Travolta. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP

Kelly Preston er død. Det bekræfter hendes mand gennem 29 år John Travolta. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP

Den tidligere skuespiller Kelly Preston er død.

Det bekræfter hendes mand gennem 29 år John Travolta, skriver Variety.

Artiklen fortsætter efter videoen

Efter to år med brystkræft er den 57-årige Kelly Preston død.

Det er med et tungt hjerte, at jeg informerer jer om, at min smukke kone Kelly har mistet sin to-årige kamp til brystkræften. Hun kæmpede en modig kamp med kærlighed og støtte fra mange,” skriver John Travolta og fortsætter:

Min familie og jeg vil for evigt være taknemlige over for hendes læger og sygeplejersker på MD Anderson Cancer Center, alle medicinske afdelinger, der har hjulpet, samt venner og elskede bekendte, der har været ved hendes side. Kellys kærlighed og liv vil altid være husket,” skriver han.

Kelly Preston og John Travolta mødte hinanden i 1987, da de begge spillede med i filmen The Experts. De blev gift i 1991 i Paris. Sammen har de tre børn, hvoraf sønnen Jett døde i 2009.

Kelly Prestons karriere har sikret hende roller i særligt romantiske film. Hun spillede blandt andet med i kultfilmen Jerry McGuire, der havde Tom Cruise i hovedrollen.

Hun startede sin filmiske karriere i 1985 i filmen Mischief.

Siden har hun spillet med i et hav af film, blandt andet også Twins, der havde Danny DeVito og Arnold Schwarzenegger i hovedrollerne.

Hun efterlader sig sin mand og deres to børn.

Del din kommentar