Skip to main content

Død i sit hjem

Skuespillerinden Claudia Barrett medvirkede i "en af de værste film nogensinde". Nu er hun død i en alder af 91 år

Claudia Barrett, som er mest kendt for sin femme fatale-rolle i science fiction filmen ‘Robot Monster’, er død i en alder af 91 år. Foto: Wiki Commons

Claudia Barrett, som er mest kendt for sin femme fatale-rolle i science fiction filmen ‘Robot Monster’, er død i en alder af 91 år. Foto: Wiki Commons

Claudia Barrett, som er mest kendt for sin femme fatale-karakter Alice i science fiction filmen ‘Robot Monster’, er død.

Hun blev 91 år.

Barrett døde af alderdom i sit hjem i Palm Dessert i Californien den 30. april.

Dårligste film blev kult

Selv om rollen som Alice er den, man bedst husker skuespillerinden for, så er ‘Robot Monster’ fra 1953 faktisk kåret som en af de værste film nogensinde.

Alligevel har filmen opnået en form for kultstatus blandt dens publikum.

Og fans forgudede Claudia Barrett i femme fatale-rollen. De fortsatte med at sende fanpost hele hendes liv.

“Ville bare spille skuespil”

På trods af ‘Robot Monster’ er blevet stemplet som en verdens dårligste film, så har skuespillerinden aldrig rakket ned på filmen.

“Når man beslutter sig for at lave en film, så gør man det af forskellige grunde: Nogen går efter pengene, berømmelsen eller muligheden for at arbejde sammen med en bestemt stjerne eller instruktør. Jeg ville bare spille skuespil. Jeg var en professionel skuespillerinde i 14 år, og jeg elskede mit arbejde. Jeg nød at spille med i ‘Robot Monster’,” har Claudia Barrett tidligere udtalt.

Del din kommentar