Skip to main content

Dronning Margrethe vækker opsigt i udlandet

TV-Stationer som ZDF i Tyskland, NBC og PBS i USA, EuroNews i Europa og Weibo News i Kina har bragt indslag om Tivolis Balletteaters forestilling Snedronningen og den danske julefejring.

Det har bestemt vakt opsigt internationalt, at Dronning Margrethe i samarbejde med sangeren Oh Land og den russiske koreograf Yuri Possokhov sammen har skabt en ballet med afsæt i H.C. Andersens eventyr om Snedronningen.

Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

Siden den første december har blandt andet over 50 stationer i Australien bragt optagelser med dronning Margrethe, der ses som en del af holdet backstage, på scenen og ikke mindst nejer for sit publikum efter premieren:

– Vi er meget stolte over den store opmærksomhed Snedronningen og Jul i Tivoli har fået internationalt i år. Det har været et rigtig godt mix med ny musik, eventyr, flotte kostumer og betagende ballettrin. Samtidig har internationale medier i stort antal fortalt om Tivoli som rejsemål og vores juletræ med 3000 krystaller er nok blevet et af de mest affotograferede i mands minde. Det et ærlig talt svært at være utilfreds med, siger pressechef hos Tivoli, Torben Plank, i en pressemeddelelse.

Om at skynde sig

“Snedronningen” der er produceret af Tivoli Balletteater er ubetinget Tivolis største balletsatsning nogensinde kan ses frem til den 29.12.19.

Derudover bringer TV2 en længere tv-dokumentar om tilblivelsen af forestillingen den 28.12.19 kl 20:00. Jul i Tivoli fortsætter ind i det nye år frem til den 5. januar.

Del din kommentar