Dronningen som realitystjerne: En nem middagsgæst
Dronning Margrethe var den helt store hovedperson i tirsdagens afsnit af Koch'en på toppen på TV3.
Koch’en på toppen følger kokken Jesper Koch, mens han kæmper med at styre tre gourmetrestauranter som kreativ direktør for det nyåbnede Hotel Alsik i Sønderborg.
I det tredje afsnit af realityserien, gør dronningen sin entre, da hun er på besøg i Sønderborg.
Artiklen fortsætter efter videoen
Men heldigvis nyder Jesper Koch at have dronning Margrethe som middagsgæst.
Det skriver Realityportalen.
Mødte op tidligere
De gastronomiske ambitioner er skyhøje hos Jesper Koch, der også er kendt som en af dommerne i Masterchef.
Med åbningen af Hotel Alsik har han det overordnede ansvar for hotellets tre restauranter.
Og en dag i sommeren 2019 kom en meget prominent gæst forbi én af restauranterne.
Hun havde heldigvis meldt sin ankomst, selv om dronning Margrethe dog kom lidt tidligere end regnet.
En nem gæst
Hverken den kongelige gæst eller den tidligere ankomst var dog noget, der fik kokkenes hænder til at ryste, for Jesper Koch er erfaren i at lave mad til dronningen.
Det har han gjort flere gange før, og ifølge kokken selv er det faktisk meget nemt at lave mad til dronning Margrethe.
– Med hendes Majestæt Dronningen er det bare at læne sig tilbage og lave det mad, der smager godt. For hendes Majestæt Dronningen er meget begavet i forhold til mad. Hun ved, hvordan den gode vare smager og sætter pris på det, og så synes hun historien om det alsiske køkken og de regionale råvarer er fantastisk. Derfor er hun en meget nem gæst, der hviler i sig selv og nyder det, siger Jesper Koch.
Dronningen fik pighvar
Jesper Koch giver også udtryk for, at det er en helt særlig ære at få lov til at lave mad til dronningen. Det er han meget stolt af, men han er også vild med det.
Dronningens menu bestod af dansk pighvar, ærter og asparges, der blev indtaget i restauranten The Loft.
Og heldigvis gik alt som smurt.