Skip to main content

Falktoft til OL

Radio- og tv-værten drager mod Japan for at bringe anderledes historier om sommerens OL hjem til danskerne

Peter Falktoft skal til Tokyo for at dække OL.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Peter Falktoft skal til Tokyo for at dække OL.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den kendte radio- og tv-vært Peter Falktoft skal snart til at pakke sin kuffert. For senere på sommeren drager han til den japanske hovedstad Tokyo for at dække De Olympiske Lege for Discovery.

Det oplyser Discovery i en pressemeddelelse.

Peter Falktoft ser særligt frem til at dække den særlige OL-ånd, som legene rummer.

– Jeg er, omstændighederne og det seneste års voldsomme begivenheder taget i betragtning, særdeles glad for endnu engang at skulle dække OL på tætteste hold.

– Jeg har prøvet det et par gange nu, både Vinter- og Sommer-OL, og der er bare en helt bestemt atmosfære og en fantastisk stemning forbundet med legene, siger Peter Falktoft i pressemeddelelsen.

Slippes fri i Tokyo

Hver eneste dag i løbet af De Olympiske Lege, vil der i OL-dækningen blive stillet om til Peter Falktoft i Tokyo. Og det kan seere følge med i på Discovery+ og Kanal 5 og Eurosport 1 og 2.

Her vil den kendte vært få mulighed for at skabe et anderledes indblik i årets OL, sådan lyder det fra Søren Klæstrup, Head of Sport hos Discovery Networks Danmark.

– Hele OL dækkes massivt og intenst overalt af alle medier, men Peters fornemmeste opgave bliver faktisk ikke at følge i fodsporene af alle andre. Han skal slippes fri i Tokyo og formidle OL set fra andre vinkler, siger Søren Klæstrup i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Peter har en helt unik evne til at spotte de gode fortællinger, og dem skal han jagte.

Endnu en kendt vært

Og Peter Falktoft bliver ikke det eneste velkendte ansigt, som bliver en del af OL-programmerne for Discovery.

For den garvede tv-vært Line Baun Danielsen gør comeback på tv og bliver også en del af holdet.

Hun skal dog ikke styre slagets gang helt alene men vil få en hjælpende hånd fra sin værtsmakker, den 27-årige sportsvært Simon Egeskov.

Peter Falktoft er kendt i særdeleshed for – sammen med journalist Esben Bjerre – at stå bag blandt andet radiosuccesen “Monte Carlo på P3” og podcasten “Her går det godt” samt flere tv-programmer.

De Olympiske Lege i Tokyo løber af stablen fra den 23. juli til den 8. august.

Del din kommentar