Skip to main content

Finn Nørbygaard har fødselsdag: Sådan fejres dagen!

Finn Nørbygaard kan i dag fejre sin fødselsdag.

Finn Nørbygaard fylder torsdag den 8. marts 66 år. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix (Arkivfoto)
Finn Nørbygaard fylder torsdag den 8. marts 66 år. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix (Arkivfoto)
Finn Nørbygaard i 1989. Foto: Søren Lorenzen/Scanpix (Arkivfoto)
Finn Nørbygaard i 1989. Foto: Søren Lorenzen/Scanpix (Arkivfoto)
Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard var også kendt i tv-reklamerne for Tuborg Squash. Foto: JØRGEN JESSEN/Scanpix (Arkivfoto)
Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard var også kendt i tv-reklamerne for Tuborg Squash. Foto: JØRGEN JESSEN/Scanpix (Arkivfoto)
Karl Ejner fra Boris, alias entertaineren Finn Nørbygaard og den mangedobbelte speedway-verdensmester Ole Olsen på Vojens Speedway Center i 1996. Foto: PALLE HEDEMANN/Scanpix (Arkivfoto)
Karl Ejner fra Boris, alias entertaineren Finn Nørbygaard og den mangedobbelte speedway-verdensmester Ole Olsen på Vojens Speedway Center i 1996. Foto: PALLE HEDEMANN/Scanpix (Arkivfoto)
Foto: ERNST VAN NORDE/Scanpix (Arkivfoto)
Foto: ERNST VAN NORDE/Scanpix (Arkivfoto)
Jette Torp og Finn Nørbygaard, som lavede showet “Musik & Fis” sammen. Foto: SØREN STEFFEN/Scanpix (Arkivfoto)
Jette Torp og Finn Nørbygaard, som lavede showet “Musik & Fis” sammen. Foto: SØREN STEFFEN/Scanpix (Arkivfoto)

Den danske komiker og foredragsholder Finn Nørbygaard har fødselsdag. Han fylder torsdag 66 år.

Og dagen skal fejres:

– Fødselsdagen skal fejres med noget skøn morgenmad sammen med min kone. Og så skal jeg til et spændende møde i Rotary i Søllerød – det handler om hacking, som er noget jeg interesserer mig for, fortæller Finn Nørbygaard til Kendte.dk.

En “hemmelig” aften

I aften skal fødselsdagen også fejres:

– Det er faktisk hemmeligt, hvad konen har at byde på i aften – en dyb hemmelighed. Jeg ved intet, men jeg håber vi skal ud og spise et vildt lækkert sted, siger Finn Nørbygaard til Kendte.dk.

“Finns terapi”

Finn Nørbygaard har nu i fire år haft sit eget program “Finns terapi” på Radio 24/7:

– Jeg har lige rundet udsendelse nummer 150. Lige nu sidder jeg og sætter navne på til udsendelserne i næste måned. Det jeg gør mest i nu er nok mine foredrag. Det er det mit nye “modne” liv går ud på, slutter Finn Nørbygaard.

“Ja-dak” gjorde Finn landskendt

Finn Nørbygaard blev sammen med Jacob Haugaard landskendt med udtrykket “Ja-dak”.

Senere lavede de to komikere blandt andet filmene om Jydekompagniet.

Duoen medvirkede også i de populære tv-reklamer for Tuborg Squash.

Finn Nørbygaard huskes også for sin rolle som “Karl Ejner” fra Borris.

Komikeren havde også i nogle år sit eget tv-program “Finn’sk fjernsyn”.

Finn Nørbygaard har også bevæget sig inden for både komik og musik. Mange husker Finn Nørbygaard og Jette Torp i “Musik & Fis”.

Investering i svindelfirma kostede hele formuen

Finn Nørbygaard mistede hele sin formue, da han havde investeret i Stein Baggers svindelfirma “IT Factory”, der senere gik konkurs i 2008.

Han ikke en krone fra konkursboet efter IT Factory, kom det frem i 2017.

Det er dog også noget, som Finn Nørbygaard ikke tænker på mere:

– Jeg er ligesom kommet videre efter dengang, sagde han til Kendte.dk i juli 2017.

Finn Nørbygaard har i øvrigt også optrådt for dronning Margrethe og nu afdøde prins Henrik.

Det skete ved regentparrets sølvbryllup i 1992. Du kan læse den sjove historie her.

Filmografi

Jydekompagniet (1988)
Jydekompagniet 3 (1989)
Springflod (1990)
Finn Og Jacob – På Vejen Igen (1996)
Skyggen (1998)
Kærestesorger (2009)
Den Sidste Rejse (2011)

Kilde: Kendte.dk/Wikipedia.

Del din kommentar