Skip to main content

Hjulmands tragedie: Onkel døde på banen

Kasper Hjulmands farbror mistede livet på fodboldbanen som følget af et hjertestop

Kasper Hjulmand afslører, at hans farbror døde som følge af et hjertestop på fodboldbanen. Foto: Scanpix.

Kasper Hjulmand afslører, at hans farbror døde som følge af et hjertestop på fodboldbanen. Foto: Scanpix.

Christian Eriksens kollaps mod Finland var ikke første gang, landstræner Kasper Hjulmand havde hjertestop blandt spillere på banen tæt inde på livet.

Landstræneren fortæller således på en pressekonference for internationale medier, hvordan hans egen onkel døde på fodboldbanen efter et hjertestop.

– Jeg mistede min onkel på fodboldbanen på grund af et hjertestop. Så mine følelser har været udenpå tøjet, og jeg har forsøgt at håndtere det, sagde Hjulmand på pressemødet ifølge svenske Aftonbladet.

Kasper Hjulmand fortæller videre, at han modtog psykologhjælp efter Christian Eriksens hjertestop.

Fylder i tankerne

Netop Christian Eriksen fylder stadig meget i tankerne hos landstræneren, afslørede han efter det danske landsholds kvartfinalesejr i lørdags.

– Jeg tænker på Christian hele tiden. Jeg tænkte på ham undervejs, og jeg tænkte på ham, da kampen var færdig. Han måtte gerne have været her og løbet rundt derinde, siger Kasper Hjulmand ifølge Ritzau.

Samtidig påpeger landstræneren, at Eriksen også har ydet et stort bidrag til, at Danmark nu står foran en EM-semifinale.

– Han er en stor del af, at vi skal til Wembley. Christian har været en kæmpe stor del af den opbygning, som vi nu har foldet ud til EM, siger Hjulmand.

Uden Christian Eriksen skal Danmark onsdag forsøge at spille sig i EM-finalen, når England venter på Wembley i semifinalen.

Del din kommentar