Skip to main content

I ly af corona: Harry og Meghan er flyttet

Harry og Meghans flytning er tilsyneladende gået under radaren.

Mens hele verden er krøbet i corona-skjul, har Harry og Meghan tilsyneladende haft travlt.

De er nemlig flyttet. Det skriver The Sun.

Ifølge avisen tog parret et privatfly fra Canada til Los Angeles kort tid før grænserne mellem USA og Canada lukkede.

Her vil Sussex-parret ifølge avisen indrette et nyt hjem i nærheden af Hollywood. Ifølge avisen opholder de sig pt. i området, hvor de er isoleret med 10 måneder gamle Archie.

En kilde siger til avisen, at parret længe har gået med planerne:

– De fandt ud af, at Canada af flere årsager ikke ville fungere for dem, og de vil gerne bo i Los Angeles-området. Der har de et stort netværk, og det er der, deres nye hold af agenter og PR-folk er. Og så har Meghan selvfølgelig også venner og sin mor der, siger kilden.

Royalt oprør

Ifølge The Sun har parrets beslutning om at flytte til USA skabt opstand på flere fronter i kongefamilien.

Dels timingen, hvor man havde håbet, at Harry ville vende hjem for at hjælpe sine familiemedlemmer. Harrys far, prins Charles, er konstateret smittet med coronavirus, mens hans bedsteforældre, dronning Elizabeth og prins Philip, er isoleret på Windsor Castle.

Dels det faktum, at man med en flytning til USA nu ikke længere bor i et Commonwealth-land. Det var ellers blandt andet derfor, de i første omgang havde valgt Canada:

– Vi er chokerede. Landet går igennem et kæmpe traume, og de har et smukt hus i Windsor, de kunne opholde sig i. Det var en chance for dem for at putte deres land før deres egne interesser. Californien går ingen steder, siger en kilde til The Sun.

Parrets gode ven, Canadas premierminister Justin Trudeau, har tidligere sagt, at Canada fra 31. marts og frem ikke længere vil betale for det sikkerhedsopbud, parrets tilstedeværelse kræver. Blandt andet derfor har de set sig om efter et nyt hjem.

Del din kommentar