Skip to main content

Køb en bid af Matador: Agnes’ hus er til salg

Har du penge, kan du få ...

Elin Reimer som Laura, Kirsten Olesen som Agnes og Agnes”Matador-søn. KLIK og se billede af huset. Foto: Steen Jacobsen.
Elin Reimer som Laura, Kirsten Olesen som Agnes og Agnes”Matador-søn. KLIK og se billede af huset. Foto: Steen Jacobsen.
Køb dig til en bid af Matador: Agnes’ hus er til salg. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer
Køb dig til en bid af Matador: Agnes’ hus er til salg. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer

Er du en af de mange danskere, der er rigtig glad for tv-serien Matador og med jævne mellemrum citerer Røde, Maude eller Misse, så har du mulighed for at købe en bid af “Korsbæk” – endda med rabat.

Artiklen fortsætter under videoen

Huset, som i serien tilhører den tidligere stuepige Agnes – der lige så langsomt overtager mere og mere af ejendommen, som hendes virksomhed vokser – er nemlig blevet sat ned i pris efter otte måneder på markedet.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

I Matador ligger det gule bindingsværkshus i den søvnige købstad Korsbæk – som bliver vendt på enden ved ankomsten af den driftige Mads Skjern – men i virkeligheden ligger det i kystbyen Køge syd for København.

Og nu kan du købe det 114 kvadratmeter store byhus for 5,1 millioner kroner: 650.000 kroner under den originale udbudspris, der er sat ned af to omgange.

Historisk bolig i fremgangsområde

Selvom byhuset udefra meget godt ligner Agnes’ og Rødes – så er sagen en lidt anden indenfor.

De fem værelser, som spreder sig over to etager, er nemlig – ifølge salgsmaterialet fra mæglerfirmaet Allan Folmer – blevet renoveret løbende over de seneste år.

Huset ligger i Køge Kommune, der har oplevet fremgang på boligmarkedet de senere år. Fra 2018 til 2019 steg salgskvadratmeterpriserne på husene i området med næsten ti procent, hvilket betød at villaerne og rækkehusene i gennemsnit blev handlet til en kvadratmeterpris på 20.182 kroner sidste år. Det viser tal fra Boliga.dk.

Du kan se huset HER.

Agnes’ hus er dog ikke det eneste hus fra hit-serien, der til salg i øjeblikket.

Du kan også købe Mads Skjerns pragtvilla ved Furesøen i Holte, Nordsjælland, til den svimlende udbudspris; 42,5 millioner kroner.

Del din kommentar