Skip to main content

-Mit livs største eventyr

Sammen med sin svenske forlovede, sangeren Albin Fredy, har musicalstjernen fået en lille dreng.

Maria Lucia skal også giftes. Hun og sangeren Albin Fredy er forlovet, men hemmeligholdt forlovelsen et helt år, inden de afslørede det. Arkivfoto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix.

Maria Lucia skal også giftes. Hun og sangeren Albin Fredy er forlovet, men hemmeligholdt forlovelsen et helt år, inden de afslørede det. Arkivfoto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix.

– Jeg står pt. midt i mit livs største eventyr, og jeg er både nervøs, fordi alt er så nyt og føles så anderledes lige nu, men også virkelig spændt på rejsen, og jeg glæder mig helt enormt til at møde det lille vidunder, som naturligvis kommer i første række nu.

Sådan lød det i en pressemeddelelse tilbage i januar, da musicalstjernen Maria Lucia afslørede, at hun ventede sit første barn med sin svenske forlovede, sangeren Albin Fredy.

Artiklen fortsætter under videoen

Nu er parrets lille søn så kommet til verden, afslører Maria Lucia på Instagram under hashtagget “uendelig kærlighed”.

– Pludselig så verden helt anderledes ud, skriver hun til babybilledet efterfulgt af et hjertesymbol.

Parrets lille purk kom til verden på en helt speciel dato, afslører den nybagte far.

– Klokken 02:35 – på seksårsdagen for at Maria sagde ja til at være min kæreste, kom han til verden. Verden bliver aldrig den samme igen, skriver Albin Fredy på Instagram.

Sød musik

Maria Lucia og Albin Fredy har dannet par i over seks år, og der opstod i ordets bogstaveligste forstand sød musik, første gang de mødte hinanden.

Albin Fredy stillede nemlig op i Dansk Melodi Grand Prix i 2013, og der var Maria Lucia blandt jurymedlemmerne.

– I baren bagefter kunne jeg bare mærke “hold da op en pige”. Der var noget der. Vi begyndte at følge hinanden på de sociale medier, og så mødtes vi løbende til forskellige fester.

– Jeg ved ikke, om jeg tror på skæbnen, men der var alligevel noget, jeg kunne mærke fra starten af, fortalte Albin Fredy til Ritzau tilbage i 2018.

Senere samme år friede den 39-årige sanger til den 36-årige sangerinde, men parret hemmeligholdt forlovelsen et helt år, inden de afslørede det på de sociale medier.

Se Maria Lucias billede her:

Se Albin Fredys billede her:

Del din kommentar